2777
2789

برای سال ۸۴ هست داستانش…خیلی خیلی وحشتناکه کلی گریه کردم برای دختر بیچاره

پنج تا مرد بودن دختره مقنعه سرش بود…نمیدونم دانش آموز بود یا دانشجو

کسی اطلاع داره از موضوعش،؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذهنتون کثیف کردین دیگه این کثافتو تو سایت هم نیارین 

بخدا بفهمین شعور داشته باشین اینا انرژی منفی داره 

یا نشون میده تو ناخودآگاهتون دنبال این چیزایین 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

ذهنتون کثیف کردین دیگه این کثافتو تو سایت هم نیارین بخدا بفهمین شعور داشته باشین اینا انرژی منفی دار ...

کامنت شما نشانه دهنده ی بیشعوری شماست

شما چی در خودت دیدی تصمیم گرفتی تو تاپیک من همچین کامنتی بزاری،؟ناراحتی؟تشریف ببر بیرون

منم خیلی به هم میریزم اینجور چیزا ببینم یا تعریف کنن، باید کلی رو خودم کار کنم تا فراموشش کنم، بنظرم ...

من اصلا این چیز هارو نگاه نمیکنم

محتوای اینستا من یا کلیپ طنز هست یا آشپزی

اینم یهویی اومد بالا برام

بله من دیدم دختره موقعی که بهش تجاوز میشه بلند میگه خدایا من بکش راحت کن خیلی گناه داره آخرش هم سرش ...

وای خدا من یه ساعت براش گریه کردم فقط

حالا نمیدونم چکار کنم از ذهنم پاک بشه

نبین ابن چیزا خراش عمیق میندازه رو روح آدم هیچ جوره خوب نمیشه 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!