2777
2789
عنوان

من کلیپ تجاوز دیدم خیلی حالم بده چند روزه😢😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کامنت شما نشانه دهنده ی بیشعوری شماستشما چی در خودت دیدی تصمیم گرفتی تو تاپیک من همچین کامنتی بزاری، ...

هیچی فقط اشاعه فحشا  دیدم و اینکه سادیسم داری بدبخت عقده ای 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

وای دقیقااصلا دنبال این چیزا نیستم ،اصلایهو اومد تو اینستام

سریع رد کن بره من پرونده های تجاوز رو هیچ وقت نمیخونم اصلا نمیذارم کسی باهام مطرحش کنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

سریع رد کن بره من پرونده های تجاوز رو هیچ وقت نمیخونم اصلا نمیذارم کسی باهام مطرحش کنه

سلام بارون. بهارجونم خیلی وقته یادی ازمانمیکنی شیرازیا بامعرفتن اگه اجازه بدی میخوام درمورد تاپیک اخرت نظرمو بگم قیافه خواستگار عزیزم اینو یادت باشه یه کلاغ دل دار بهتر ازطاووسیه که فقط ظاهر داشته باشه .ظاهر زیاد برات اهمیت نداشته باشه .امیدوارم همیشه موفق باشی .البته نظر من اینه شما خودت باسوادتری .

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

من فقط نظرمو گفتم عزیزم ان شالله بهترین سرنوشت برات رقم بخوره .خدا نگهدار 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
سلام بارون. بهارجونم خیلی وقته یادی ازمانمیکنی شیرازیا بامعرفتن اگه اجازه بدی میخوام درمورد تاپیک اخ ...

سلام عزیزم شما محبت زیادی به من دارید منم چه بی معرفت😁 آره واقعا قبول دارم ولی من معمولا بروز نمیدونم ولی به یاد همه دوستانم هسم این کم کاری و بی حوصلگیمو به پای ژنتیک خستم بذارید😂 ممنونم عزیزم از نظر محترمت میدونی علاوه بر این که قیافشو نپسندیدم اخلاقشم زیاد برام جالب نبود حس میکنم از این مردای زحمتکش بود که کلا احساسات اینا ندارن من نمیتونم واقعا با مردی که بهم ابراز احساس نکنه کنار بیام یه بابای زحمتکش فداکار بی احساس داشتم که هرچی داشته و نداشته از مادیات به پام ریخته ولی محبت کردن بلد نیس کل حساب بانکیش به نام مامانمه ولی یه هدیه کوچیک برا مامانم نخریده تا حالا خیلی میترسم از این که یه روزی مرد بی احساس بیاد سراغم💔من از مادیات چیزی کم ندارم با این وضع مالی متوسطی داریم ولی هیچوقت هیچی کم نداشتم فقط محبت کم داشتم از سمت مادرم همه جوره ساپورتم ولی هیچ وقت محبت مردونه ندیدم😞

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من فقط نظرمو گفتم عزیزم ان شالله بهترین سرنوشت برات رقم بخوره .خدا نگهدار

خوشحالم کردی عزیزم ممنونم از نظرت💚

سلام عزیزم شما محبت زیادی به من دارید منم چه بی معرفت😁 آره واقعا قبول دارم ولی من معمولا بروز نمیدو ...

عزیزم امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره 😘

عزیزم امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره 😘

مچکرم سلامت باشید💚