بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کامنت شما نشانه دهنده ی بیشعوری شماستشما چی در خودت دیدی تصمیم گرفتی تو تاپیک من همچین کامنتی بزاری، ...
هیچی فقط اشاعه فحشا دیدم و اینکه سادیسم داری بدبخت عقده ای
اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشتهایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم میچسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو میرود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معاملهای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔
وای دقیقااصلا دنبال این چیزا نیستم ،اصلایهو اومد تو اینستام
سریع رد کن بره من پرونده های تجاوز رو هیچ وقت نمیخونم اصلا نمیذارم کسی باهام مطرحش کنه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
سلام عزیزم شما محبت زیادی به من دارید منم چه بی معرفت😁 آره واقعا قبول دارم ولی من معمولا بروز نمیدونم ولی به یاد همه دوستانم هسم این کم کاری و بی حوصلگیمو به پای ژنتیک خستم بذارید😂 ممنونم عزیزم از نظر محترمت میدونی علاوه بر این که قیافشو نپسندیدم اخلاقشم زیاد برام جالب نبود حس میکنم از این مردای زحمتکش بود که کلا احساسات اینا ندارن من نمیتونم واقعا با مردی که بهم ابراز احساس نکنه کنار بیام یه بابای زحمتکش فداکار بی احساس داشتم که هرچی داشته و نداشته از مادیات به پام ریخته ولی محبت کردن بلد نیس کل حساب بانکیش به نام مامانمه ولی یه هدیه کوچیک برا مامانم نخریده تا حالا خیلی میترسم از این که یه روزی مرد بی احساس بیاد سراغم💔من از مادیات چیزی کم ندارم با این وضع مالی متوسطی داریم ولی هیچوقت هیچی کم نداشتم فقط محبت کم داشتم از سمت مادرم همه جوره ساپورتم ولی هیچ وقت محبت مردونه ندیدم😞
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
من فقط نظرمو گفتم عزیزم ان شالله بهترین سرنوشت برات رقم بخوره .خدا نگهدار
خوشحالم کردی عزیزم ممنونم از نظرت💚