2777
2789

تاپیک قبلیت رو قفل کردی فقط خواستم بهت بگم

خودت رو اونقدر دوست داشته باش که اصلا این اجازه رو ب خودت ندی ک بخوای عکست رو بدی دست یک نفر ک ببره ب یک پلشت نشون بده ک بخواد بپسنده یا نپسنده ( خودش مگه چ گوهی میخواد باشه )

صدرصد یک عالمه ادم وجود داره ک سلیقه شون هستی و ببیننت عاشقت میشن اما هیچوقت طوری با خودت رفتار نکن ک یک عده در ب و داغون باعث بشن ک اعتماد ب نفست رو از دست بدی.

موفق باشی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برحسب تجربه 

منم دخترم مجردم 

چند بار عکسمو بردن خبری نشد منم نپرسیدم اصلا چیشد 

چون خودشون اومدن اصرار کردن خودشون هم غیب شدن

نتیجه ک گرفتم اینکه وقتی عکستو بدی یعنی 

موافقی

خیلی مشتاقی واسشون

و زود ب دست اومدی 

بخاطر هم شک میکنن ب انتخابشون

کاری ک باید بکنی 

اینکه اول بپرسی شرایطشون چیه 

و خوب واسطه رو سین جیم کنی 

بعد بگو قبلش عکس طرفو نشونم بده 

اگر خوشت اومد 

و اگر عکس داد ک بعد از چند روز میگی بزار سبک سنگین کنم بعد عکستو میدی 

اگر نداد اصلا و ابدا نمیدی میگی حضوری 

در هر صورت بنظرم فقط دیدار حضوری بهتره 

چه عکس بده چ ندع دیدار حضوری بگو

تاپیک قفل کردی .گفتم این تجربه رو از دست ندی واقعا خیلی مهمه 

برحسب تجربه منم دخترم مجردم چند بار عکسمو بردن خبری نشد منم نپرسیدم اصلا چیشد چون خودشون اومدن اصرار ...

ممنون عزیزم

والا خودمم پیشمون شدم ک عکس فرستادم

چون هیچوقت راضی نبودم و اینکار نکردم اولین بار بود

والا قیافم 

خود واسطه هم سنه خودم خودمم ازش خوشگلترم

ممنون از کامنتت

فک کنم نینی یار قفل کرد تاپیک چون بچه ها بحثشون شده بود

تاپیک قبلیت رو قفل کردی فقط خواستم بهت بگمخودت رو اونقدر دوست داشته باش که اصلا این اجازه رو ب خودت ...

ممنون از کامنتت 

والا اولین بار بود عکسمو میفرستادم واقعا

خودمم پشیمون شدم

چون میتونست توصیف کنه براشون یا بیان حضوری

عکس ک فرستادم گف ک  واضح نیس عکست یکم تاره یکی دیگ بفرس

گفتم  والا حضوری بهتره دیگ نفرستادم

دیگ میل خودشون واقعا دوست نداشتم عکس بفرستم

حالا پیش خودشون فک میکنن منو با عکس میپسندن یا واسه همه میفرستم

تاپیکو نینی یار قفل کرده

ممنون عزیزموالا خودمم پیشمون شدم ک عکس فرستادمچون هیچوقت راضی نبودم و اینکار نکردم اولین بار بودوالا ...

خواهش گلم موفق باشی 

من خودم آدم خاکی و خیلی بیخیال سیاست این چیزام

اما واقعا ب این نتیجه رسیدم ک هر چقد خودتو بالاتر بگیری دیگران بیشتر تلاش میکنن موفق باشی 

ممنون عزیزموالا خودمم پیشمون شدم ک عکس فرستادمچون هیچوقت راضی نبودم و اینکار نکردم اولین بار بودوالا ...

خواهش گلم موفق باشی 

من خودم آدم خاکی و خیلی بیخیال سیاست این چیزام

اما واقعا ب این نتیجه رسیدم ک هر چقد خودتو بالاتر بگیری دیگران بیشتر تلاش میکنن موفق باشی 

ممنون از کامنتت والا اولین بار بود عکسمو میفرستادم واقعاخودمم پشیمون شدمچون میتونست توصیف کنه براشون ...

مطمنم خیلی هم دختر زیبایی هستی 

فقط خواستم بگم نزار دو تا ادم پلشت اعتماد ب نفست رو بیارن پایین

یک مثال هم برات میزنم من یک دوستی دارم ک چشم رنگی و نچرال و بسیار زیباست خیلی شبیه الناز شاکردوسته دو ست دیگم اینو دوست داشت برای برادرش بگیره برادرش گفت اصلا من از قیافه این خوشم نمیاد رفت با یک دختره ازدواج کرد ک اگه ببنیش وحشت میکنی عین جادوگراست و ب سلیقه خودش زن خودش خیلی هم زیبا بود

بعضی ادم ها هستن اصلا سلیقه شون با گوه برابری میکنه . فقط خواستم بگم ک اجازه ندی سلیقه مزخرف دو تا ادم اعتماد ب نفس و زیبایت رو زیر سوال ببره .