2777
2789

من تاپیکای قبلیم گفتم چند روز پیش متوجه خیانت شوهرم شدم که سه روز بوده با ی دختر اشنا شده و چت هاشونو گذاشتم

همون شب به پام افتاد گریه و التماس بعدم با قرص خودکشی کرده بود

من درخواست طلاقمو تنظیم کردم ۵ میلیارد مهریه بهم تعلق میگیره به اضافه ماشین ک به اسم خودمه

دیشب شوهرم و مادرش اومدن درخونه بابام مامانش افتاد ب پای بابام گریه و خواهش خودشم پای منو گرفته بود فقط میگفت غلط کردم

الان بهش گفتم به شرط حق طلاق بلاعزل و بدون شرط حق مسکن و نفقه ماهانه ۵ میلیون برمیگردم قبول کرد و تعهمد نامه امضا کرد ب نظرتون چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه نداریم فقط رهن خونه اس ک هم حق مسکن بهم میده هم قولنامه خونه ب اسمم میزنه

ببین آدمی ک یکبار اینکارو می‌کنه امکان تکرارش هست 

ببین با خودت میتونی کنار لیای؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
ببین آدمی ک یکبار اینکارو می‌کنه امکان تکرارش هست ببین با خودت میتونی کنار لیای؟؟

فعلا ک تمام شبکه های اجتماعیش و پاک کرده قفل و رمز گوشیشم برداشته اما بقول تو با این چیزا این درد درمون نمیشه

ولی وکیلم گقت هرطور شده برا یه مدتم شده نقش بازی کن تا حق طلاق و ازش بگیری در غیر این صورت جدایی به دلیل خیانت پیامکی بدون رابطه نامشروع هیچ کاری از پیش نمیبری

فعلا ک تمام شبکه های اجتماعیش و پاک کرده قفل و رمز گوشیشم برداشته اما بقول تو با این چیزا این درد در ...

حواست باشه حق طلاق رو حتمااااات با کمک وکیلت تنظیم کن 

حق طلاق بدون شرط بلا عزل بدون بخشش مهریه باشه ها 

اینا رو ب وکیلت لگوو

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️