2777
2789
عنوان

مدل میکروبلیدینگ میخوام

56 بازدید | 2 پست

سلام به همه ی خانومای گل

من یک ساله میکروبلیدینگ یاد گرفتم ؛ در واقع کل آرایش دائم و تتوی صورت(شیدینگ لب،خط چشم،بن مژه) رو یاد گرفتم و مدرک تخصصی فنی و حرفه ای دارم و کار انجام دادم

الانم داخل یه مرکز حرفه ای میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن در صادقیه و یه سالن در محدوده سعادت آباد کار میکنم

منتها بخاطر درس و بلد نبودن حرفه ای اینستاگرام نتونستم روی پیج کاری اینستاگرام کار کنم و الان تازه می‌خوام پیج بزنم و روی پیج بطور حرفه ای کار کنم و تولید محتوای حرفه ای داشته باشم

تصمیم دارم چندتا مدل میکروبلیدینگ رایگان بزنم و هیچ هزینه‌ای برای  مواد و دستمزد و ورودی سالن و... نمی‌گیریم

🟣 ابروهایی که نیاز دارم ابروهای کاملا طبیعی و کم پشت(یا نسبتا کم پشت) و تار نازک و بدون تتوی قبلیه

داخل دیوارم آگهی زدم ولی کسایی که پیام میدن اکثرا تتوی قبلی دارن

هر خانومی که دوست داره میکروبلیدینگ رایگان انجام بده و ابروش نچرال و کم پشت و تار نازک داره  یا کس رو با این مشخصات می‌شناسه من درخدمتش هستم

اگه سوالی هم دارید در خدمتم🌹

به هیچ عنوان میکروبلیدینگ نکنید من دوماه میکرو کردم ابروهای نازنینم می ریزه

عزیزم احتمالا از رنگ بد و سرب دار استفاده شده وگرنه رنگهایی که گیاهی هستن حتی میتونن تا حدی ابرو رو تقویت هم بکنند و رشد ابرو رو بیشتر کنن

یا اینکه ممکنه فشار دستشون بیش از حد زیاد بوده و به فولیکول ابروها تون آسیب زده که باعث ریزش شده

توی حالت طبیعی میکروبلیدینگ باعث ریزش نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.