2777
2789
عنوان

دیروز برای اولین بار چادر پوشیدم

274 بازدید | 28 پست

من چادری نیستم

دیروز برای اولین بار وقتی رفتم چادری که داده بودم

برام بدوزن رو تحویل بگیرم از تجریش تا خونه سرش کردم

خیلییییی حس عجیبی بود خیلی

( چادر رو برای شهرستان سر میکنم)

اول بدی هاش رو بگم :

نگاه سنگین دخترای ۱۹ ۲۰ ساله که البته درکشون میکنم

و یه آقایی که توی بازار تجریش دقیقا جوری رد شد

که آرنجش بخوره به سینه ام و خیلیی ناراحت شدم

خوبی های چادر پوشیدن:

اقای اسنپی وقتی دید که با چادر نشستم توی ماشینش

آینه ی ماشینش رو داد بالا که من رو نگاه نکنه که اذیت شم و آهنگ رو قطع کرد و سخنرانی رائفی پور گذاشت :))))

خانم اسنپی هم بهم گفتن که اگه اهنگ اذیتتون میکنه

قطعش کنم که من گفتم نه هر جور خودتون راحتید

ولی برخوردشون عالی بود

احساس میکنم چادر به شخصیتم بیشتر میاد

کاش بتونم سرش کنم

اینم بگم خیلی خوشتیپ بودم دیروز

روسری ساتن رنگی با حجاب ، با چادر سنتی

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم عالی،

منم از این خاطره ها زیاددارم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اون رد شدن آقاهه فکر کنم ربطی به پوشش تون نداشت آدم مریضی بوده

نمیدونم شاید

چون خیلی وقت بود همچین رفتاری ندیده بودم

شاید برام سو برداشت شده

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸

من وقتی اولین بار سرم کردم می ترسیدم اما۱۰دقیقه بعد خوشم اومد نه این که فرض کنم خودش بد هست حس میکردم بقیه یه جوری نگاه میکنن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

منم با چادر راحتم اصنم احساس خفه بودن ندارم، ولی گاهی واقعا دلم میخاد با مانتو باشم یا حتی یه دورس زرد اردکی دارم اونو دوس دارم بی چادر بپوشم و میپوشم ، اما بیشتر وقتا دلم میگه چادر انواع مختلفم دارم هر جا یدونه سر میکنم واقعا اونایی که به چادر گیر میدن هم درک نمیکنم چطور خودشون اونجوری راحتن مام اینجوری راحتیم🤣🤣امیدوارم اینجوری و اونجوری رو خودتون متوجه بشین

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐