چال_گونه_دارم مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 3381 عنوان میدونم قراره سوپرایزم کنن🥲😂 153 بازدید | 8 پست ابجیم و شوهر آبجیم یه برنامه هایی دارن برای شب احتمالا ببرنم کافه یا نمیدونم..من خیلی درونگرام اصلا نمیتونم خوشحالیمو بروز بدماگه سوپرایزم کردن چی بگم چیکار کنم؟😂🥴 آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند 1403/09/29 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مووووووووووو عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7625 ی لبخند ملیح بزن بگو ممنون🤣🤣 لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
شمیم_شیدایی عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 5163 وااای مرسیییی دست شما درد نکنه خیلی خوشحال شدم 😍🥰اینجوری هم نگا کن ♡
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 9908 خیلی موقعیت سختیهاینکه بلد نباشی ذوق کنیو بدتر اینکه از قبل هم برنامه رو فهمیده باشه دیگه اصلا نمیتکنی ذوق کنیمنم همینطوریم همیشه😬راه حلی ندارم
حسبنااللهه عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 382 بگوممنونم راضی به زحمت نبودم ویه لبخند🤭منم درونگرام. وقتی خواهرزادم خوشحالم میکنه میگم ممنون میگه تواصن احساس نداری😑 به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤
yyaarr عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 269 یکم خودتوخوشحال نشون بده بخندتشکر کن نشون نده که فهمیدی والا کاش ماروهمیکی سوپرایز میکرد🫠😂 ی شیرازی که بوی بهار نارنج تو ریه هاش شکوفه زده
دردوزهرمارومرض عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1489 جیغ بزن بپر هوابگو واااااای فکر نمیکردم یادتون باشهعاااااشقتونماگرم تونستی غش کن دنبالم نیا اسیرم میشی
چال_گونه_دارم مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 3381 خیلی موقعیت سختیهاینکه بلد نباشی ذوق کنیو بدتر اینکه از قبل هم برنامه رو فهمیده باشه دیگه اصلا نمیتک ... اخه با شوهر آبجیم خیلی راحتم شوخیمیکنمقبلا یبار سوپرایزم کرد با لبخندنگاش کردم گفتم افرین توم ازین کارت بلدی😐😂ازون روز سوژه م کردن🥴میخام امروز یکم مودب باشم خوشحال شم🤣 آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند