2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

54 بازدید | 6 پست

سلام 

خانما یه سوال پریود من کاملا منظم بود دقیقا روز ماه و ساعتش مشخص بود ولی الان دو ماهه 4 روز و 4 روز عقب میفته مثلا ماه قبلی 24 ام بودم این ماه 28 ام و مطمئنا ماه بعدی میشه 2 ام و اینکه سونو دادم هیچی نبود نه تنبلی نه میوم،مشکلی خاصی نداره این عقب افتادن؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

عزیزم عقب افتادن پریود چهار پنج روز طبیعیه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادکش گرم ۱۵دقیقه روی رحمت انجام بده اونم فقط جلو یعنی زیر شکمت بزار .من خودم یک درمیان انجام میدم از۶۰روز به۳۵روز رسیدم.صبح بیدار شدنی روغن بزن شب خوابیدنی روغن بزن ماساژ بده تخمدانات برای بارداری آماده میکنه...در ضمن اگه در اقدام برای بارداری هستی بعد از تخمکگذاری اصلا بادکش نکن یعنی تا۱۵هردوره فقط بادکش کن.

اگه تنبلی داری میتونی بادکش گرم ۱درمیان و روغن سیاه دانه روزی دوبار بزنی منظم میمونی رحمتم گرم میشه. ...

ممنون عزیزم رفتم دکتر گفت ندارم خوب شدم ولی احساس میکنم بخاطر سردی هواست 4 روز 4 روز عقب میندازم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............