2777
2789

ارزووووووووو دارم یبار وقتی بارون میباره یا برف برم حرمش ولی ارزو به دل میرم فکر کنم😅

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزووووووووو دارم یبار وقتی بارون میباره یا برف برم حرمش ولی هرزو به دل میرم فکر کنم😅

منم ارزومهههه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ارزووووووووو دارم یبار وقتی بارون میباره یا برف برم حرمش ولی ارزو به دل میرم فکر کنم😅

وای منم بخدا تو اکسپلورر پر فیلم حرم با برف زیاده سرش چندبارم گریم گرفته شوهرم قول داده دفعه بعد وقتی برف اومد ببرتم‌ بخدا یخ در بهشت واقعیه🥲

مممممم
وای منم بخدا تو اکسپلورر پر فیلم حرم با برف زیاده سرش چندبارم گریم گرفته شوهرم قول داده دفعه بعد وقت ...

من تابحال نرفتم و مطمئنم نمیرم 

من مهر ماه اونجا بودم وقتی بارون بارید تو هتل بودم خاستم برم دیدم بچم خابه نتونستم 🥲تاابد تو دلم برا اون لحظه حسرت میخورم که نتونستم برم

مممممم
چرا فک میکنی نمیری؟اهل کجایی دوری؟ما ۱۵۶۰کیلومتر دوریم

اهواز🥲 و چون خانوادم نمیرن و فقط منم ک بال بال میزنم هیچوقت قسمت نمیشه 

پارسال خودمو کشتم که برم نشد باید بطلبه که نمیطلبه بزور که نمیتونم‌برم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🤌

هفته پيش بود اب شده ديگ

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اهواز🥲 و چون خانوادم نمیرن و فقط منم ک بال بال میزنم هیچوقت قسمت نمیشه پارسال خودمو کشتم که برم نشد ...

سلامت باشی 

نه اینطوری نیست به وقتش جوری جور میشه میری اصلا باورت نمیشه فقط ی لحظه چشم باز میکنی میبینی تو‌حرمی برا من ک هربار اینطوری میشه فک میکنم سنت کمه منم هم سن ت بودم نرفته بودم

مممممم
سلامت باشی نه اینطوری نیست به وقتش جوری جور میشه میری اصلا باورت نمیشه فقط ی لحظه چشم باز میکنی میبی ...

۲۴ سالمه🥲 میترسم هیچوقت قسمت نشه چمیدونم والا انشالله که شما سلام منم به امام رضا برسون