2777
2789

اگه بخام بگم خیلی مفصله اما در این حد بدونید ک ما برای خواهرم جشن شب یلدا گرفتیم ب خاطر امر و دستور خانواده شوهرش باغ گرفتیم هرچی مهمون دلشون خاست دعوت کردن هر ساعتی گفتن ما گفتیم چشم مهمونای اینا اومدن اول ک با کفش اومدن ما گفتیم کفشاتونو دربیارید عین خر همونجوری باز اومدن تو دوباره مرداشون رفته بودن تو آشپزخونه خاهرمم داشت پذیرایی میکرد قشنگ هی میدیدم ب خواهرم کرم میریختن و حتی خودشونو میمالیدن ب خواهرم منم هی میگفتم بیاید جلوتر گوش نمیکردن اخرسر دایی شوهر خواهرم همون ک دستشو زده بود ب خواهرم برداشته بود سر از خود جعبه شیرینیو بین مهمونا پخش میکرد ب همه هم ۳/۴تا میداد منم از دستش گرفتم با تشر گفتم بدید ب خواهرم خودش میدونه چیکار کنه خلاصه حالا اینا سر کردن جون خواهرم میخام با دومادمون صحبت کنم بگم اگه از من ناراحتید ب این دلیل بوده اونم چون نمیخام خواهرمو اذیت کنن وگرن من واسه کارام توضیحی نمیدم خواهر منم حرف زدن بلد نیست برگشته گفته اون باردار هورموناش ب هم ریخته اونجوری کرده

امر و دستور خانواده شوهر دیگه چیه؟؟؟ اونا کین که به شما دستور میدن ؟؟ 

یعنی چه ؟؟ 

نمیفهمم یعنی چه خودشونو میمالیدن به خواهرم ، 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه متأسفانه این طوری گذشت

شما خیلی شل گرفتید ، 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خب من چیکاره ام مقصر خود خواهرم بوده الان من فقط نمیدونم با شوهر خواهرم حرف بزنم در این باره یا ن

نه