2777
2789
عنوان

بوی سوختگی

63 بازدید | 10 پست

سلام صبحتون بخیر دوستان شب خواب بودیم من یه بوی بد احساس کردم سریع بلن شدم دیدم کل خونه رو دود برداشته  همه جارو نگا کردم دیدم شوهرم کنار بخاریه سریع بیدارش کردم دیدیم لحافش چسبیده به بخاری دود و بوی بعد از اونه سریع لحافو انداختم تو حیاط  پنجره هارو باز کردم دود رفت ولی بوی لعنتی نمیره از خونه تو رو خدا راه حلی دارین بگسن من راحت بشم از این بوی بد ۴ بار بالا اوردم اخه خودمم حاملم جاییم ندارم برم بیرونم سرده که بخوام برم بیرون یه راه حل بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسپند دود کردن عود دارچین روشن کردن آب جوش با وانیل 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الهی بگردم عزیزم 

عود نداری تو خونه؟

کدوم شهری؟

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
الهی بگردم عزیزم عود نداری تو خونه؟کدوم شهری؟

خدانکنه ن ندارم دارچین فقط ریختم تو اب جوش  اونم تاثیر نداره تهرانم چی میشه یه راه حل بگید من راحت بشم از این بو فک نکنم با عود اینا بره خیلی غلیظ تر ازحرفاس