صد بار فیلم آموزشیشو دیدم همه رو ازبر بودم گفتم دیگه نیاز نیست نگا کنم و درست کنم
عصری رفتم جا دسری خریدم کلی پول دادم به مواد اولیه اش انقدررررر عجولم انقدررر عجله کردم که چند تا نکته ریز اما مهم رو فراموش کردم نتیجه این شد که ژله روش به پائین نفوذ کرد و نبست 😐😂 ولی خوشمزه بود
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎
آهان ، من قالب دارم کوچیکه ولی چون اهل ریسک کردن نیستم🫣 میخواستم ژله رو اینجوری درست کنم البته لایه ...
قشنگه
من دیگه از هر چی ژلست بدم اومد 😂
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
اع شانسی حس ششمم گفت این ترکه. ضرب المثل هست این دیگهههه خدجه بزه لی قالدی فارسی خدیجه آرایش کرده باقی موند ....یعنی به یه کاری آماده شدی و ذوق داری خورده تو ذوقت انجام نشده ....گویا خدیجه نامی آرایش کرده بره جایی نبردنش
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎
تو دستوری که من دیدم ژلاتین بود چند تا نکته رو فراموش کردم بخاطر این اینجوری شد
نباید ژله داغ باشه وگرنه میره زیر مواد باید نیم بند باشه من چون زیاد درست میکنم قلقش دستمه
کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه
اع شانسی حس ششمم گفت این ترکه. ضرب المثل هست این دیگهههه خدجه بزه لی قالدی فارسی خدیجه آرایش کرده با ...
اوکی اوکی 😂👍
خوبه که .دفعه بعد خوب درست میکنی .روش و یکم بيسکوئيت هم خورد کنی بریزی خوب میشه .
روحیه دادین 🙏
یه عالمه بیسکوئیت خرد کردن ریختم بابا
نباید ژله داغ باشه وگرنه میره زیر مواد باید نیم بند باشه من چون زیاد درست میکنم قلقش دستمه
آفرین دقیقا ژله من داغ بود عجله کردم نذاشتم به دمای محیط برسه