2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر خوببم

اول اینکه یه اسم زیبا واسش انتخاب کردم و اینکه خودمو درمقابلش مسول میدونم ک تا جایی که از دیستم بر بیاد واسش کم نمیزارم هم از نظز تربیتی و ادب هم از نظر اقتصادی هم از نظر عاطفی و....

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

من حس ميكنم مادر خوبي ام چون با بچه هام صميمي ام و زياد بوس و بغل و نوازششون ميكنم 

خوب تربيتشون ميكنم 

ادب و نزاكت و احترام رو يادشون دادم (تا الان و به اقتضاي سنشون)

كتك كاري و دعوا نداريم ديگه خييليي اذيتم كنن داد و بيشتر بلند بلند حرفامو ميزنم خخخ

بچه ها بشينيد بچه ها بسه بچه ها اروووم سرم رفت و ...

به تيپ و ظاهرشون خييليي اهميت ميدم 

جلوي ديگران با احترام بيشتررر باهاشون حرف ميزنم كه شخصيتشون جلو ديگران حفظ بشه 

(مثلا پيشوند اقا ميذارم يا شما صداشون ميزنم ازشون نظرخواهي ميكنم و از اين دست كارا ديگه )

پسرام ٥/٥ ساله و ١/٥ ساله هستن

🌹اميرارسلان و اميراردلان گل پسرام🌹

يه كار مهم تر اينكه نذاشتم كسي برخورد بد داشته باشه باهاشون و صددرصد تذكر ميدم 

حتي غر و نهيب و اينا هم تذكر ميدم 

و هررگززز بچه هامو دست كسي نميسپرم كه نگهداره كه مباااادااا بچم اذيت كنه بخوان غر بزنن يا بكن نكن بگنش

🌹اميرارسلان و اميراردلان گل پسرام🌹

مامان خوبيم چون مطالعه ميكنم در زمينه ي رفتار صحيح داشتن با پسرم تو هر سن و سالي،باهاش  زياد بازي ميكنم يه ساعتايي بازي هايي كه انرژيش تخليه شه يه وقتايي هم بازي هاي اموزشي تا محيط اطرافشو بهتر بشناسه و ياد بگيره به خودم توجه ميكنم يه ساعتايي رو به خودم اختصاص ميدم تا بتونم با روحيه و نشاط بهتري كنارش باشم به جاي دادو دعوا وقتي كار اشتباه يا خرابكاري ميكنه باهاش حرف ميزنم و هميشه هم نتيجه گرفتم

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!