2777
2789

برای آدم بعضی وقت ها راهی به جز مرگ نیس

من ازشوهرم متنفرم مشکل روانی داره به شدت شکاکه

ازخونه پدرمم خوشم نمیاد اونا بدترن

این مرد شکاک نذاشت سرکار برم تمام طلاهامم فروخت 

نمیدونم چیکارکنم

اگه برم لزین خونه مجبورم با پدرمادرم زندگی کنم که اونجاهم جهنمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ تمام زنای این مدلی رو جمع کنن یعنی کسایی ک زوری با شوهراشون زندگی میکنن و پناهی ام ندارن،آمارشون یکسوم جمعیت جهان

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

اگ تمام زنای این مدلی رو جمع کنن یعنی کسایی ک زوری با شوهراشون زندگی میکنن و پناهی ام ندارن،آمارشون ...

چرا هیچ راهی نیس

من ازش متنفرم 

اون جنون مالکیت داره شکاکه روانیه

انقد گریه کردم الان

چرا هیچ راهی نیسمن ازش متنفرم اون جنون مالکیت داره شکاکه روانیهانقد گریه کردم الان

میفهمم من گاهی از دست شوهرم دلم میخواد گم و گور بشم هیچ کسی پیدام نکنه

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

میفهمم من گاهی از دست شوهرم دلم میخواد گم و گور بشم هیچ کسی پیدام نکنه

من دلم میخواد بمیره

که خونه و ماشین وبچه بدون دردسرمال من شه و شراونو تهمت هاش و شکنجه هاش کم شه

من دلم میخواد بمیرهکه خونه و ماشین وبچه بدون دردسرمال من شه و شراونو تهمت هاش و شکنجه هاش کم شه

الهی شرش از سرت دفع شه