2777
2789

من حدودا پنج سال پیش، حدودا بیست سالم بود و به یکی از آشناها خیلی علاقه مند شدم بچه بودم عقلم نمیرسید، اونم چندسال از من بزرگتر بود و نمیدونست من دوسشدارم، من خیلی احساسی بودم خیلییییی دوسش داشتم اونموقع، و اشتباهم این بود استوری احساسی اینستا میذاشتم بقیه رو هاید میکردم و اون متوجه شد که دوسش دارم. ولی هیچی نمیگفت، بعدها متوجه شدم با کسی رابطه داره و کلا از حافظه م و زندگیم این ادمو پاک کردم و جوری که الان هیچ حسی به این آدم ندارم و حتی بدمم میاد که من کنار این ادم باشم. 

به فامیلمون گفته میخان بیان خاستگاری من، 

و من الان سه ساله که ماجرا کلا برام تموم شده 

فقط نمیدونم چی بگم که تموم شه بحث خاستگاری  چون فامیل هم هستن نمیشه چیزی بگم که بربخوره بهشون. 

نمیشه بگم شرایطمون بهم نمیخوره کاملا بی معنیه
نمیشه بگم ما تفاوت داریم، میگن همو که هنوز نشناختین
بگم قصد ندارم، ممکنه فکر کنن منظورم زمانه

خاهرانه کمکم کنین، چی بگم به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بگین ازدواج فامیلی دوست ندارم

میدونین اینکه خودش میدونه یه زمانی دوسش داشتم این برام مشکل شده، بگم علاقه ای ندارم  نمیگه چرا  قبلا غیر مسقیم ابراز علاقه میکردی؟

میدونین اینکه خودش میدونه یه زمانی دوسش داشتم این برام مشکل شده، بگم علاقه ای ندارم نمیگه چرا قبلا ...

بگو دیدم گیراییت خیلی پایینه زده شدم 

مگه اون عذاب وجدان داره بهت جوابی نداده؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
به خودشون

خب چرا نمیخوای ؟شاید بیاد حرف بزنی نظرت عوض بشه در موردش یه روزی عاشقش بودی پس مورد بدی نیست 

اگه هم که نه میتونی به خانوادت رک بگی نمیخوامش اونا خودش رد میکنن مثلا میگن استخاره کردیم خوب نبود و تمام 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر