2777
2789
عنوان

پودر یخ

9768 بازدید | 37 پست

خانوما کی ارایشگر هست اینحا؟؟ریشه موهام هرکاری میکنم قرمز میشه چیکار کنم که به پایه ۷برسه حداقل؟؟بعدشم پودر دکلره یخ رو توصیه میکنین؟؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
3
100%
۲
0
0%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یخ سفید میکنه۰ اگه تا پایه هفت میخوای دکو کرم بزار

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

ولی ب۸تره سر کیسه رو شل کنی بری ارایشگاه وگرنه امکان داره تو عروسی مجبور شی روسری سر کنی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
گذاشتم بازم نارنجی و قرمز شد

صبر کردی به پایه بره ??? باید صبر کنی تا خوب باز کنه در حین کار هم مقاومتشو چک کنی۰ قبلن رنگ مشکی یا شرابی نزاشتی رو موت??

شما امتحان کردی؟

نه من میخام موهای خواهرشوهرم رو دکلره کنم

از ارایشگر پرسیدم گف پودر یخ قشنگ تا ۱۲ هم باز میکنه زودم باز میکنه ولی گرونتره

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
گذاشتم بازم نارنجی و قرمز شد

خلاصه نزنی مثله من بقول اصفهانیا شزن بشی موهاتو خمیر کنی

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا