2777
2789
عنوان

نظرتون چیه حالا؟؟

132 بازدید | 11 پست

من پوستم جوری که قبل هر ارایشی باید حموم برم و از سفیداب استفاده کنم اگه قبلش سفیداب نزده باشم حتی کرم مرطوب هم بزننم پوست پوست میشه مخصوصا رو پیشونی و بینی دیگه کرم پودر که اصلا داغون میکنه...خوب هر روز هرروز سفیداب استفاده کردنم میترسم بد باشه..برای تقویت پوستم  و هم اینکه پوست پوست نشه چیکار کنم؟؟کرمی ماسکی اگه خونگی بگین چه بهتر..ممنون🙏🏻

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️

قبل ارایش جوش شیرین بزن ... (همیشهه نه)

یاماست ... 

بعدش یخ ماساژ بده.. ودراخر اسپری اب معدنی یاگلاب ..

عالی میشه ...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صورت منم پوست پوست میشه پدرم دراومده گاهی مجبور میشم اصلا هیچ کرمی نزنم انواع اقسام مرطوب کننده هم زدم فایده نداره

سفیداب لایه بردار نیست؟ چه جوری از خشکیش جلوگیری می کنه؟

من هم دقیقا مثل شمام

پوستم بدجوری عادت داره به سفیدآب

نزنم پوسته پوسته میشه

باید همیشه مرطوب نگه داری پوستت رو

بعد هرارایش صورتت  رو با صابون بشور و با کلی کرم مرطوبش کن

تنها راه چاره ش همینه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
پوستتوعادت دادی....به مرورزمان پوستت نازک میشه

چاره ای نداشتم چندسال پیش استفاده نمیکردم از پوسته پوسته دیده نمیشد ولی هم میزنم پوستم عالی میشه تازه و صاف

[QUOTE=49373437]صورت منم پوست پوست میشه پدرم دراومده گاهی مجبور میشم اصلا هیچ کرمی نزنم انواع اقسام مرطوب کننده هم ز ...[/QUOTE]

لایه برداره پوست رو تمیز میکنه واسه همینه که پوسته ها میرن وقتی میزنم پوستم عالی میشه صاف و نرم و بدونه پوسته بعدشم ارایش میکنم خیلیم تمیز و خوب ولی خوب یک روز میخوام ارایش کنم بدونه سفیداب اصلا نمیشه..

مال منم اینجوری بود الان خود به خود بهتر شده.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

عزیزم شما پوستت خشکه منم همینجورم شبا قبل خواب پوستتو تمیزکن ومرطوب کننده بزن بعد حمام هم مرطوب کننده بزن آرایشتو بهد از پاک کردن با شامپو بچه بشور یه روز درمیون یه دونه  ویتامین ای بخور

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
عزیزم شما پوستت خشکه منم همینجورم شبا قبل خواب پوستتو تمیزکن ومرطوب کننده بزن بعد حمام هم مرطوب کنند ...

ممنون عزیزم