اونم درست نیست چون حیوان باید تو خونه ی خودش باشه ، نه خونه ی من
عزیزم کل مردم دنیا پت دارن یعنی چی که درست نیست😐😂
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کل دنیا مرجع عمل غلط ودرست نیست چون اکثریت یه کاری کنن پس میشع درست؟
اوکی همه غلطن شما درست میگید
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
محبت کردن به دوستاشو یتدشون بویم،دیروز یه کلیپی دیدم تو کدچه ای دوتا بچه رو دنبال کردن یکیشون فرار کرد کوچیکه موند تا جون بچه در رفت تیکه تیکه ازش خوردن دیروز تا حالا افسرده شدم هرباربچمو میبینم گریم میگیره و دلم برا هیچ حیوانی نمیسوزه همین کمپینای نگهداری ومحبت به حیواناته این بلاهارو سرمون اورده،حیوان تو طبیعت جاشه نه خونه،یارو ده تا بچه کارو میبینه یه تیکه نان دسشون نمیده ،یا مریصن و بی پناه نگاشونم نمیکنه اونوقت گربه یا سگیو تو خیابون واشعالا میبینه دیگه از بچه هاش بیشتربهش میرسن ول کنید بابا