2777
2789
عنوان

الله رئوف بالعباد 😘😍☝️❤️

104 بازدید | 14 پست

سلام. الله رئوف بالعباد

چون 

وَعَسىٰ أَن تَكرَهوا شَيئًا وَهُوَ خَيرٌ لَكُم ۖ وَعَسىٰ أَن تُحِبّوا شَيئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُم ۗ وَاللَّهُ يَعلَمُ وَأَنتُم لا تَعلَمونَ﴿۲۱۶﴾ البقره.
 چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آن که خیرِ شما در آن است. و یا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شرِّ شما در آن است. و خدا می‌داند، و شما نمی‌دانید.

پس دیگه نگو چرا چنین شد چرا چنین نشد چرا به اون داد بمن نداد ....؟؟!!

و در جای دیگه الله میگه:

وَمَا أَصَابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ وَيَعْفُو عَنْ كَثِيرٍ﴿۳۰﴾ سوره شورا

و هر [گونه] مصيبتى به شما برسد به سبب دستاورد خود شماست و [خدا] از بسيارى درمى‏ گذرد (۳۰)

در پناه الله. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

آرامش گرفتم

برای شفای پسرم فرزاد دعا کنین ممنون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرامش گرفتمبرای شفای پسرم فرزاد دعا کنین ممنون

بعد از نمازهاتون براشون دعا کنید. فرصت دعا رو بعد از نماز غنیمت بشمارید.

ان شاءالله الله گشایش و سلامتی عطا کنه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

چقد دوس دارم وقتی از این تاپیکای قشنگ میبینم ...

و من الله التوفیق. 

لطفا حسب تکلیف مسلمونی شما هم از این موارد نورانی آماده کنین و در بستر پر مخاطب سایت نی نی ارسال کنین.

متاسفانه اینجا پر از موارد کراش، پارتنر، اکس، شوگر و .... شده که باعث اشاعه فحشا و عادی انگاری فساد در جامعه میشه.

دقت کنیم تکلیف داریم

اسم کاربریت و موضوع تاپیکت

اسم کاربری مثلا بروز هست.

البته اسم خودم خیلی جداب هست برخی امکاران میگن بهت اسم حسین و ابوالفضل و سجاد میاد.

از مهندسای بخش IT ادارمون هستم.

سعی کردم گرد و عبارت زمونه دین و ایمونم رو نبره و ان شاءالله الویت اولم آخرت و دین محمد و آل محمد صل الله علیه و آله و سلم هست.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

و من الله التوفیق. لطفا حسب تکلیف مسلمونی شما هم از این موارد نورانی آماده کنین و در بستر پر مخاطب س ...

حتما ،ممنونم.

اجرتون با امام رضا (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊