2777
2789

دوماهه اقدامم ولی ماه قبل نشدم این ماه امروز موعدم بود همین نیم ساعت قبل بیبی زدم دیدم منفیه چرا اینطوری شده ؟

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار چهار پنج روز بگزره از موعدت خب ولی من روز موعدم زدم مثبت شد

صبح یا شبش هم مهمه آخه خیلی هم چایی خورده بودم زیاد هم دستشویی رفتم مشکل نداره 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
یعنی بیشتر ازیک ماهه عقب انداختی

نه بابا امروز موعدم بود که نشدم 

صبح یا شبش هم مهمه آخه خیلی هم چایی خورده بودم زیاد هم دستشویی رفتم مشکل نداره

صب با اولین ادرار بده 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

صب با اولین ادرار بده

ممنونم 

عزیز حداقل باید ۱۰ روز از موعد بگذره

عه من فکر کردم میشه فهمید خیلی استرس دارم 😐