2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چرا هز دادم جوابش ساعت ۱ حاضر میشه امروز بعد ۹ روز تاخیر بلاخره بی بی چک مثبت شد برام دعا ...

سلام محبوبه جان وااااااااای عزیزم خیلی خوشحال شدم بخدا بهت تبریک میگم عزیزم انشاالله که مشکلی پیش نمیاد و به سلامت بعد 9ماه میاد بغلت 

عزیزم علائم هم داشتی ؟؟

ممنون فدات بشم..نه اتفاقا چون علائم نداشتم بیشتر ناامید شدم..‌فقط یه ذره اگه بعضی وقتها سینه هام درد میگرفت که اصلا بزور حس میشد.خواب الودگی هم داشتم نمیدونم ربط داره یا نه چون صبحها میرفتم باشگاه خسته میشدم شاید از اون بوده خستگیهام

ممنون فدات بشم..نه اتفاقا چون علائم نداشتم بیشتر ناامید شدم..‌فقط یه ذره اگه بعضی وقتها سینه هام درد ...

ای خداا یعنی میشه منم با وجود بی بی چک منفی و دوهفته تاخیر باردار باشم عزیزم برا منم دعا کن اخه هیچ علائمی ندارم  

ای خداا یعنی میشه منم با وجود بی بی چک منفی و دوهفته تاخیر باردار باشم عزیزم برا منم دعا کن اخه هیچ ...

من ۹ ام ابان تاریخ پریم بود ولی از ۵ ام لکه بینی داشتم حساب کن بعد چند روز تاخیر مثبت شد اخرین بار ۱۴ ام آذر زدم منفی بود دیگه نزدم...پس نامید نباش توکل به خدا

من دو سال پیش تو ماه ۹ دخترم رو تو شکم از دست دادم بعد هشت ماه باردار شدم اونم دوماهه سقط شد سیزده ماهه اقدامم شوهرمم واریکوسل داشت بماند که چقدر سختی روحی و حسمی کشیدم چقد دوا دکتر آز سونو دارو برای شوهرم و خودم یکبار ای یو ای ناموفق کلی حجامت زالو درمانی حتی گرده نخل از مشهد بسختی گیر اوردم...خدا میدونه چی کشیدم‌‌...

ای خداا یعنی میشه منم با وجود بی بی چک منفی و دوهفته تاخیر باردار باشم عزیزم برا منم دعا کن اخه هیچ ...

سلام عزیزم میشه بگی چی شد باردار بودید یا نه بعد 2 هفته ؟

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی