2777
2789

برای پوست چرب و مختلط با این قیمت میتونی  سی سی کرم فارماسی 

بی بی کرم درماتیپیک و ضد آفتاب های رنگی مثل برند لافارر بگیری 

پوست خشک هم بی بی کرم فارماسی خوبه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پوست چرب و مختلط با این قیمت میتونی سی سی کرم فارماسی بی بی کرم درماتیپیک و ضد آفتاب های رنگی ...

شما فارماسی استفاده میکنید؟به خوبی قدیما هست؟

من ده سال پیش فارماسی میزدم خیلی عالی بود عاشقش بودم بعد دیگه اصن تو بازار نبود(البته اونموقع ccوbbکرم نبود)

شما فارماسی استفاده میکنید؟به خوبی قدیما هست؟من ده سال پیش فارماسی میزدم خیلی عالی بود عاشقش بودم بع ...

تقریبا شش ساله استفاده میکنم 

کیفیتش تغییری نکرده 

اونیکه تغییر کرده پوست خودمه که نیاز به زیر ساز بیشتری نسبت به قبل داره 

به شخصه راضیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چه مدلش بگیرم؟خیلی ساله نگرفتم فراموش کردمپوستم گندمی،چربم هست

سی سی کرم فارماسی برای پوست چرب شماره دو برای پوست گندمی