2777
2789

فیلر زیر چشم بزنم چون تیرگی دارم یا طلا بگیرم یا چی بنظرتون میدونم خیلی کمه ولی خب خوبه

بنظرتون طلا تا عید از اینم گرون تر میشه؟

کلا با پنج تومن چیکار کنم چون هیچی نمیشه باهاش خرید

بذار بعد کنکور 

الان فقط یکم واسه روحیت خرج کن

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورم این بود که بیرون و اینا نمیرم نمیدونم چی به چیه حالا شما چرا ناراحتی آیت الله جان

شما چرا بهت برخورد😐

چشم دیگه تو تاپیکت اظهار نظر نمیکنم 

شما هم حرف دهنتو بفهم شوخی مضخرف نکن

روحیم فقط با درمتن جولای زیر پوستیم خوب میشه😂بنظرت یه روتین خوب پوستی بگیرم؟

نمیدونم

میخوای بگیر

ولی اینطور هم نباشه کلی وقت بذاری بگردی دنبال محصول خوب و ذهنت مشغول شه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

آلت کوین بخرفایل کوینENAاینارو یخر تا فروردین ماه نگه دار بعد بفروش بیت کوین دیگه رشدو کرده ولی ایند ...

داینم یه دوستی داره ده تومن داده دستش نمیدونم بیت کوین چیه هر روز خرید فروش میکنه بعد دو سه روز یبار ۲۰۰ ۳۰۰ اینا برا داییم میریزه بعدشم گفته اصل پولتون تضمینی حفظ میشه هرجی سود کنیم ۷۰ به ۳۰ برا شما

بنظرت منم پولمو بدم دست اون چند روز یبارم ۱۰۰ تومن بده خوبه از سود بانک بیشتره

داینم یه دوستی داره ده تومن داده دستش نمیدونم بیت کوین چیه هر روز خرید فروش میکنه بعد دو سه روز یبار ...

خوب از کجا معلوم ادم معتبریه یا نه شاید بعدا پولتو خورد اینایی که گفتم بخری تو 6ماه 5تا 10 برابر میتونن رشد میکنن من کل زندگیمو ارز خریدم

خوب از کجا معلوم ادم معتبریه یا نه شاید بعدا پولتو خورد اینایی که گفتم بخری تو 6ماه 5تا 10 برابر میت ...

اخه من سوادی ندارم که بخوام وارد این بازار میشم،شما میتونی یه کوچولو راهنمایی کنی چی بخرم