2777
2789
عنوان

به نظرتون با این گوشی های پزشکی میشه صدای قلب نی نی رو شنید تو شکم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15685 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا نمیشه😅😅دستگاهی ک صدای قلب جنین شنیده میشه سیصد تومنع خونگیش و جدا از دستگاه فشار خونه.تازه با اون دستگاه های صدای قلب ماما یا پزشک ب زور از هفته ۱۶ .و راحت از هفته ۱۸ میشنون.

با اون قلب خودت ب اون بزرگی ب زور شنیده میشه چ برسه ب قلب جنین ده هفته ایی😅

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
نه اصلا نمیشه😅😅دستگاهی ک صدای قلب جنین شنیده میشه سیصد تومنع خونگیش و جدا از دستگاه فشار خونه.تازه ...

خخخخخخ نمیدونم گفتم شاید بشه شنید

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
از الان که نمیشه. الان فقط سونو میتونه ضربانشو تشخیص بده. اگر بشه ماه های آخر تازه باید تبحر داشته ب ...

ممنون 

نه عزیزم نمیشه شنید اونی که شنیدی ضربان قلب خودته با سونیکیت هم از 14 هفته شنیده میشه و با گوشی سنتی ...

اون موقعم خوبه صبر میکنم اخه بعضی از دوستان میگن کلا شنیده نمیشه 

دكتر و ماما ميتونه ولي م خودمونم نميتونيم شما ماما هستي

من پزشکم عزیز،،خب راستش از دید یه آدم عادی نگاه نکردم،،شرمنده خانومی،ممنون از اطلاعاتت💗💗

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
پس چرا دکترها بزور از هفته ۱۶ یا ۱۸ تلاش میکنن ؟؟! اشتباه میکنید بنظرم

خب ایشونم میگه از ماه پنج که همون هفته 20 میشه

پس چرا دکترها بزور از هفته ۱۶ یا ۱۸ تلاش میکنن ؟؟! اشتباه میکنید بنظرم

البته عزیز هستن نی نی هایی که به سطح شکم نزدیک نیستن و نمیشه شنید ولی خب هستن هم که بشه شنید گلم،،ما چون سونی کید نداشتیم مجبور بودیم خانومی

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
من پزشکم عزیز،،خب راستش از دید یه آدم عادی نگاه نکردم،،شرمنده خانومی،ممنون از اطلاعاتت💗💗

مگه شنیدنش قلق خاصی داره ؟؟؟