2777
2789
عنوان

به نظرتون با این گوشی های پزشکی میشه صدای قلب نی نی رو شنید تو شکم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15685 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخهاینجا شما گفتید از هفته ده میشه شنید .بله از ۱۶و ۱۸ دقیق تر میشه شنید .تو ده فقط با سونو شنیده می ...

نه خانومی،من منظورم کلی بود،بعدش بهش گفتم از ماه پنجم،اگه اشتباه منظورمو رسوندم معذرت

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
نه خانومی،من منظورم کلی بود،بعدش بهش گفتم از ماه پنجم،اگه اشتباه منظورمو رسوندم معذرت

قربونت عزیزم.الان من هفته ۳۱ هستم یعنی میتونم با گوشی دستگاه فشار خون تلاش کنم یا کار من نیست .چند روز پیش تلاش کردم سمت چپ زیر ناف رو اما پیدانکردم صدای قلب رو

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
قربونت عزیزم.الان من هفته ۳۱ هستم یعنی میتونم با گوشی دستگاه فشار خون تلاش کنم یا کار من نیست .چند ر ...

معلومه که میتونی،،یکم دقت میخواد و سکوت و اینکه همه جا رو امتحان کن چون نمیدونی دقیقا نی نی کجاست،،گاهی ممکنه نی نی خودشو جمع کنه بالا،،ای جاااااانم الهی نی نی سالم بیاد بغلت💗💗

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
اون موقعم خوبه صبر میکنم اخه بعضی از دوستان میگن کلا شنیده نمیشه 

تفکیکش واقعا سخته گاهی ما خودنونم تو بیمارستان ضربان قلب مادر و جنینو اشتباه میگیریم البته کم پیش میاد چون ریتماشون فرق میکنه

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥
اینکه وضعیت جنین رو بدونی و حدس بزنی که کجاست و قلبش باید از کجا شنیده بشه اره گلم

مرسی عزیزم سعی خودمو میکنم از هفته های اینده انشاا...

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
تفکیکش واقعا سخته گاهی ما خودنونم تو بیمارستان ضربان قلب مادر و جنینو اشتباه میگیریم البته کم پیش می ...

اره قلب نی نی خیلی تند تند میزنه .حالا از هفته های دیگه امتحان میکنم.ممنون

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم