سلام من هفته ده بارداریم دیشب رفتم از این گوشی طبیهای دکترا خریدم که صدای قلب نی نی رو بشنوم .یه چیزایی هم شندیم فقط شک دارم که واقعا صدای قلبش باشه یا نه.به نظرتون میشه شنید با این گوشی ها یا من توهم زدم😆😉
واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه خانومی،من منظورم کلی بود،بعدش بهش گفتم از ماه پنجم،اگه اشتباه منظورمو رسوندم معذرت
قربونت عزیزم.الان من هفته ۳۱ هستم یعنی میتونم با گوشی دستگاه فشار خون تلاش کنم یا کار من نیست .چند روز پیش تلاش کردم سمت چپ زیر ناف رو اما پیدانکردم صدای قلب رو
قربونت عزیزم.الان من هفته ۳۱ هستم یعنی میتونم با گوشی دستگاه فشار خون تلاش کنم یا کار من نیست .چند ر ...
معلومه که میتونی،،یکم دقت میخواد و سکوت و اینکه همه جا رو امتحان کن چون نمیدونی دقیقا نی نی کجاست،،گاهی ممکنه نی نی خودشو جمع کنه بالا،،ای جاااااانم الهی نی نی سالم بیاد بغلت💗💗