2777
2789
عنوان

بارداری

269 بازدید | 28 پست

عزیزان من شکم درد داشتم اوایل الان بهترم و لگنم درد میکنه و تکرر ادرار شدید 9روز پیش باید پری میشدم ک نشدم دو روز پیش بی بی زدم شبش فقط یک خط بود صبح که میخاستم بندازمش دیدم دو خط شد دومی قسمتTیه هاله افتاده بود ولی قابل رویت بود نمیدونم باردارم یا ن ؟نظر شما چیه به یک هاله دلخوش کنم یا ن؟میخام هفته بعد برم واس از 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن بعد پنج دقیقه دیگه تستش قابل اعتماد نیس

اما بعضیا میگن حتما هورمونش ترشحش کم بوده وگرنه غیرممکنه ک هاله بندازه اخه اون نواری ک برای تست استفاده میشه حساس به هورمون hcgهست خودمم موندم

واس منم وقتی انداختمش دور نیم ساعت بعد هاله انداخت ‌‌چند ساعت بعدم خط کم رنگ 

البته زود زده بودم وای روز ۲۷.۲۸دورم زدم زود خط انداخت ولی کم رنگ ...اولی مدیکور بود دوتای دیگه certain

تو چی شدی بالاخره ..بارداری ؟

نه بابا دیشب زدم منفی بود😫😲

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣