2777
2789
عنوان

میوه خشک برای شب یلدا

577 بازدید | 22 پست

این میوه های خشک در عرض سه چهار ساعت خشک میشن میتونید برا یلدا درست کنید 👌😉

#میوه_خشک

میوه هارو نازک برش زده وتو یه صافی بزرگ چیده و روی بخاری خشک کرده

برا اینکه سیبها رنگشون تیره نشه تو یه کاسه پر از آب  یکی دو قاشق آبلیمو بریزید.

سیبهای برش زده رو توش بریزید

وبعد تو صافی بریزید تا ابش بره وتوی یک صافی بزرگ بچینید تا خشک بشه

خرمالو هم بهتره سفت باشه

سیب هم سیب زرد خشک کردن که رنگش بهتر میشه

گلها هم  آناناس خشک شده هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاری ندارم شوفاژه یه با خاستم خشک کنم دو روز بود آخرشم خشک نشود ریختم دور

منم توی فر با کمترین دما میزارم چهار ساعته خشک میشن فقط هر یک ساعت زیر و روش کن

چه جالب تو سینیش میزاری؟ اب نمیده؟

اره تو سینیش زیرش کاغذ روغنی میاندازم فقط پرتقال ها رو تو مخلوط  اب جوش و شکر داخل کن دربیار بعد بزار تو فر این طوری تلخ نمیشه

من دستگاه خشك كن خريدم خَيلي خوبه، قيمتش بالا نيست جاي زياديم نميگيره، از اول تابستون هرررررر چي بگي خشك كردمً فقط توت و انجير خوب نشد توش اونم چون برش نداده بودمً، گوجه فرنگي، سبزي، الو، سيب موز كيوي.... هر چي دستم اومد امتحان كردمً 

من دستگاه خشك كن خريدم خَيلي خوبه، قيمتش بالا نيست جاي زياديم نميگيره، از اول تابستون هرررررر چي بگي ...

من تابستون تو افتاب خشک کردم زردالو البالو همه میوه های تابستونی ولی دلم میخواد یه دونه از این دستگاهها بخرم