2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مطلب قبلا هم گفتم خودم رعایت کردم و بچم دختر شد. علمی هم هست

اسپرم شامل xy و تخمک شامل xx میباشد. تعداد y ها در اسپرم خیلی زیاده ولی عمرشون کوتاهه. بنابراین ۳ الی ۴ روز قبل تخمک گذاری اگر اقدام صورت بگیره تا زمان تخمک گذاری yهای موجود در اسپرم میمیرند و x ها ک عمر طولانی تری دارند با xخانوم ترکیب میشه و xx تشکیل جنین دختر میده. همچنین خانوم نباید ب ارگاسم برسه چون محیط رحم نباید قلیایی باشه.

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
الهی شکر قبل از مردنم یکی رو دیدم که دنبال رژیم برای دختر دار شدن بود 

عزیزممم 

یکی نیست دقیقا ۴ نفر رو من میشناسم که ۳ تا پسر دارن و همشون دلشون میخواسته دختر داشته باشن

این دوستمم دوتا پسر داره نمیخواد سومی پسر شه

عزیزممم  یکی نیست دقیقا ۴ نفر رو من میشناسم که ۳ تا پسر دارن و همشون دلشون میخواسته دختر داشته ...

من فکر کردم بچه اولته دختر میخوای که گل مهر روشنم کرد ولی خدایی از هر صد تا تاپیک جنسیت نود و نه تاش پسر میخوان 😂 زنده باشه کوچولوت ایشالله هر چی دوست داری بشه بچه های من دختر و پسرن ولی تغذیه م سر جفتشون یکی بود تجربه ای ندارم 

من فکر کردم بچه اولته دختر میخوای که گل مهر روشنم کرد ولی خدایی از هر صد تا تاپیک جنسیت نود و نه تاش ...

من خودمم هم دختر دارم هم پسر برا دوستم سوال بود منم هیچ فرقی واسم نداره هر کدوم نداشتم همون رو میخواستم آدم هرچی نداره میخواد دیگه😃😃