2777
2789

پس چرا این اتفاق ها زمان بقیه امام ها نبود؟

چرا با اومدن امام زمان دیگ بچه معلول به دنیا نمیاد و مریضی لاعلاج نداریم و فقر نداریم و...

چی بگم

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دیگه کاش ظهور کنه

هیچوقت اینطوری نمیشه که کل دنیا خوب شن که آقا بخواد ظهور کنه ، پس نمیکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

من که شنیدم باید ظلم زیاد بشه تا ظهور کنن

الان نشده؟ اگه الان ظلم زیاد نیست یعنی قراره چی بر سرمون بیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

من که شنیدم باید ظلم زیاد بشه تا ظهور کنن

یه تنه ظلم زیادی رو از این دنیا تحمل میکنم پس کوووو

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

چون اگه اینا نباشه هیچکس قبول نمیکنن که اونا امام زمانن 

واینا هم مثل تمام امام و پیامبرای ما باید ی چیزی داشته باشن دیکه 

و امام زمانم اخرین امامن دیگه برا همون دنیا به حقیقت باید برسه 

همین الانشم خیلیا اصلا قبول ندارن این چیزارو عزیزم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

الان نشده؟ اگه الان ظلم زیاد نیست یعنی قراره چی بر سرمون بیاد

چی بگم اخه 

لابد بشر توانایی مقابله با این ظلم رو داره

کاش زورتر ظهور کنن

ولی در واقعیت ما ایرانیا از لحاظ اقتصادی و یه سری چیزا اذیت میشیم 

ولی تو سوریه و غزه و ... ظلم زیاده و من شاید درک نمیکنم اون ظلم رو 

بخاطر همین میگم ظلم زیاد بشع

وگرنه ظلم هست

من نشنیدم که بچه معلول دیگه نیست یا مریض چیزی نیست

منظورم تکذیبش  پست نیست میگم اگه حضور ذهن دارید لطف کنید کجا خوندی

شنیدم فقر نیست  عقل ها کامل میشه 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
چون اگه اینا نباشه هیچکس قبول نمیکنن که اونا امام زمانن واینا هم مثل تمام امام و پیامبرای ما باید ی ...

اها پس به تعبیری شما میگید چون بشر پیشرفت کرده باید ویژگی هایی داشته باشن ک مردم انکشت به دهن باشن و قبول کنن