2777
2789

دوستان.فقط از اول بگم خواهش میکنم توهین نکنید بهش.فقط راهکار بدین.منو ضوهرم باهم دوست بودیم.الان عقدیم چند سال همین وضعه.تا چند ماه دیگم نمیتونیم عروسی کنیم.شوهرم فعلا درآمد مناسبی نداره.خیلی گره خورده کارمون.حالا چندوقته رفتاذای ناجور ازش میبینم.مدام دلمو میشکنه.انگاردوستم نداره.بهم گفت طلاهایی ک برات خریدیمو بده.هرچقدر بحث و دعوا داشتم و مقاومت کردم فایده نداشت.آخرش گفتم باشه.براسرمایه کارت میدم.دیروز برگشته میگه بده بفروشم بزاریم بانک.سود بگیریم فعلا.سال دیگه کارشو شروع کنه.گفتم نه مگه احمقم.گفت یکمم تو تلاش کن برا این زندگی.تا کی میخوای سربار باشی.تین حرفش پاذچ آب یخ بود ک ریخت روم انگار.اصلا حرفش از ذهنم نمیره.دلم شکست.من زنشم.مسئول زندگی منه مخصوصا وقتی اجازه کار کردن بهم نمیده.وقتی.وقتی نمیذاره خودم رو پای خودم باشم.حالا برگشت گفت سرباری.برام خرج میکنه اما مدام سرکوفت و منت میذاره.خیلی  داغونم.دارم ب مرگ فکر میکنم فقط.اصلا راجب بقیه رفتاراشم نمیگم.بخدا دلم خونه.دارم زجر میگکشم همینکه آواره آیم و نمیتونیم بربم سر زندگیمون بعد هنوز نرغتم تو خونش بم گفت سربار.اعتماد بنفس برام نمونده ذره ای.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر تو عصبانیت.

تو عصبانيت ابن حرفا عاديه جدي نگير منظورش اين نبوده سرباري خواسته لجت دربياد بعدشم مردا مشكل ك دارن اولدرم بولدرم ميكنن ك اون نقص مشكلشون ب چشم نياد بگن ما مرديم هنووووز سخت نگيرر

بخدا از اهانتاش خسته شدم.خیلی توهین میکنه بهم.دروغ میگه.من چون پدر نداذم کسی نییت پشتم باشه.خودمم میخوام از حقم دفاع کنم عصبی میشم کنترلمو از دست میدم پرخاش میکنم.

چون تو تنش ماليه مشكلش حل شه خوب ميشه

اخه همیشه همینه.انگار طلبکاره.مردم تامجبور نشن دست رو طلاها زنشون نمیزترن الان پنجاه تومن وام گرفته کارشم ک راه ننداخته بازم چشمش پشت طلاهام میدوعه.کلا اثگار زورش میاد خرج من کنه.انگار مسئولیت. سرش نمیشه.واقعا حس میکنم سربارم.

عزيزم خب الان تو فشار هستش ،و توقع كمكداره.گرچه لحن و رفتتارش زننده بوده و كمي داره پرتوقع بازي در مياره.اگر طلاهارو بدي مطمئن باش ك ميفروشه و ميخوره.بجاي دعوا اگه ميتوني و طلاهات انقدر هست ك بذاري بأنك ماهانه سود خوبي بگيري .بفروش بنام خودت بذار تو حساب 

مشكلاته زندگي انقدر براي همه زياد شده كه ديگه اعصابي نمونده، به نظره من شوهرتو درك كن، يك بارم زندگي رو از ديده اون نگاه كن، من خودم تاحالا ٢ بار تمامه طلاهامو برا شوهرم فروختم، دقيقاًم مثله شوهره تو با لحنه خوبي بهم نگفت كه اينكارو براش بكنم، اما الان كه چند وقت ميگذره هميشه ميگه يادم نميره تو برا من چيكار كردي، توام سعي كن درك كني انقدر مشكلات زياده كه اعصاب نميمونه، زياد فكرتو درگير نكن ، چيزايي ام هست كه آدمو اميدوار كنه

وكيل و مشاور حقوقي هستم؛ سوال داريد بفرماييد🌹❤️

من تو مسایل مالی خیلی غرور دارم.تو دوستیمون مدام بهش پول میدادم.خودم پرروش کردم.البته اونوقت خودم مغازه داشتم ک ورشکست شدم.کوچکترین کمکی نکرد حتی.امشب به رخش کشیدم.بهش برخورد.بهم نیلی اهانت کرد.

مشكلاته زندگي انقدر براي همه زياد شده كه ديگه اعصابي نمونده، به نظره من شوهرتو درك كن، يك بارم زندگي ...

مشکل من بی چشم و روییشه.حتی بدمشم مطمعنم میگه توکاری نکردی.این طلاهارم خودمون بت داده بودیم.از خونه بابات نیوردی.