2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشتی کن با شوشو🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه کتاب قصه دارم اسمش شوشو شکمو هست🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

کاری که من کردم 

۵_۶ روز قهر بود بهش محل ندادم 

به فکر خودم بودم فقط 

بیشتر آرایش میکردم لباس خریدم 

زیادم کار خونه انجام ندادم 

ظرف هارو میزاشتم تو ماشین 

وقتی میدید من داره بهم خوش میگذره اصلنم ناراحت نیستم یواش یواش اومد سمتم

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

شوشو  بر  وزن شاشو

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
کاری که من کردم ۵_۶ روز قهر بود بهش محل ندادم به فکر خودم بودم فقط بیشتر آرایش میکردم لباس خریدم زیا ...

عاره 

شوهرم منم اینجوره ولی اصن تنهایی بهم فشار میاره دو روز دیگه هم از شهرستان مهمون دارم نمیخوام ضایع بشه

این شوشو 🤣