2777
2789
واقعن سخته خدا لعنتشون کنه وقتی میشنوم واقعن ناراحت میشم و دلم به درد میاد اگه ناراحت نمیشی شماره کا ...

ببخشید ناراحتت کردم چه میشه کرد عزیزم ما هم اینجوری سر میکنیم تا ببینیم چی میشه ❤️

دستت دردنکنه😘

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ببخشید ناراحتت کردم چه میشه کرد عزیزم ما هم اینجوری سر میکنیم تا ببینیم چی میشه ❤️دستت دردنکنه😘

نه عزیزم ناراحتم برای تمام مرد و زنهای زحمتکش کشورم که با وحود کلی بدو بدو تو کشوری که کلی سرمایه خوابیده باز هشتشون گروعه نهشونه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ناراحتم برای تمام مرد و زنهای زحمتکش کشورم که با وحود کلی بدو بدو تو کشوری که کلی سرمایه خو ...

اره بخدا قسم منم قلبم تیرمیکشه و ترسناک تر اینجاست که هیچ عاقبتی نداریم معلوم نیست اوضاع قراره چطور پیش بره خدا بهمون رحم کنه ( که نمیکنه) کار شوهرم توی جاده س نایلون و زباله جم میکنه برای ۱۲ونیم ۱۳ تومن میاد خونه از سرما بدنش خشک میشه دیگه چجوری میتونم ازش توقع داشته باشم 😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اره بخدا قسم منم قلبم تیرمیکشه و ترسناک تر اینجاست که هیچ عاقبتی نداریم معلوم نیست اوضاع قراره چطور ...

خدا تن سالم بهش بده انشالله به زودی هنمون از این وصعیت خلاص میشیم ❤️

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
انشاالله عزیزم توکل به خدا❤️ میگم اگه واقعا میتونی بهم بدی بخدا قسم بهت ماه دیگه برمیگردونم

میتونم عزیزم درخولست بده شماره کارت بده برات میزنم دعام کن فقط خدا کمکم کنه 

میتونم عزیزم درخولست بده شماره کارت بده برات میزنم دعام کن فقط خدا کمکم کنه

باشه عزیزم خیلی ممنونم خیر ببینی ❤️

بنظرم هیچی نخر ۱۴تومن حداقل پولیه که باید ته جیب آدم باشه برای روز مبادا چرا خانوما تا دوزار پسنداند ...

دانشجو هستم اولین حقوقمه 

قرار شده خرجیم با بابا باشه 

درآمد خودم پس انداز