2777
2789

منو خانوادم هفت ساعت از هم دیگه دوریم 

شوهرم بخاطر کینه ای که مال سه سال پیشه نمیزاره برم خانواده مو ببینم شاید دلش بسوزه هر چند ماهی یه شب منو ببره 

هفته پیش خانوادم اومدن خونمون شوهرم از قصد ساعت یازده و نیم شب میومد جوری هممون از گشنگی قش میکردیم در اصل عادت داریم نهایتا 9شام بخوریم این بکنار 

منو شوهرم تو اتاق میخوابیدیم شوهرم اون چند شبی که اونا بودن اصلا نزدیکی نمیخواست که اینم مهم نیست 

تو خونه منو بنده خدا صدا میکرد حتی اسمم نمیگفت 

ولی با خانوادم میگفت میخندید با من جوری رفتار میکرد که انگار مثلا زنشو دوست نداره 

با اینکه وقتی تنهاییم عشقمو نفسم و اینا صدام میکنه

رو در یخچال برگه چسبونده بود نوشته بود دوست دارم همسرم بعد وقتی زن داداشم داشت میخوند شوهرم اومد بهش گفت اینو من ننوشتم خودش نوشته 😐منم اینجوری مونده بودم و چیزی نگفتم جلو بقیه 

هستید بقبشو بگم 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گفتم وقتی که رفتن باهاش صحبت میکنم 

در مورد برگه پرسیدم خندید چیزی نگفت 

و با اینکه یه زن باردارم بازم پری شب و دیشب یازده و نیم خونه اومد و اون شبی که خانوادم رفتن یعنی پری شب من خیلی دلم گرفته بود تا پرسید چته گریم گرفت بعدشم قهر کرد که چرا من دلم گرفته از تنهایی و اینا تا دیشب هم باهام حرف نزد الان پیام داده که خانوادت دیگه حق ندارن بیان سیمکارتاتو هم دربیار گوشیو خاموش کن 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

میشه اول بگی دلیل کینه اش نسبت ب خونوادت چیه؟

تو عقد دعواشون شده بود