بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکترم برام قرص فشارخون نوشت (فشارم نرماله 11 هست) ولی من نخوردم هنوز و میخوام با پیاده روی بیارمش پایین. گفت عسل با موم بخور خیلی مؤثره برا پایین اومدنش.
خب من قصد بارداری دارم دکترم گفت قرص فشارخون بخور که دفع پروتئینت کم بشه وقتی ازش پرسیدم با وجود اقدام بارداری میتونم قرص فشار بخورم گفتن خیر اگه اقدام میکنی برا بارداری این قرص رو نباید بخوری ولی عسل طبیعی با موم بخور برا کاهش دفع پروتئینت خوبه. من رژیم خاصی نداشتم فقط دوماه قبل از آزمایش دفع پروتئینم پیاده روی روزی 45 دقه اول صب داشتم و هفته ای چند قاشق عسل طبیعی با موم خورم این دوتا چیزایی بودن که قبلش واقعا تو برنامه ی روزانه ی زندگیم نبود نه پیاده روی و نه مصرف عسل ☺️
خب من قصد بارداری دارم دکترم گفت قرص فشارخون بخور که دفع پروتئینت کم بشه وقتی ازش پرسیدم با وجود اقد ...
الانم دارم پیاده روی میکنم و روزی یکی دو قاشق عسل طبیعی با موم میخورم ببینم کمتر میشه بدون قرص یا نه اگه نشد قرص فشار خون میخورم ولی مطمعنم که با پیاده روی درس میشه