بیا عزیزم
کشک محلی خشک و پودرشده
خرما که از نوع خشک و مضافتی نباشه
روغن حیوانی و زعفران(این دلبخواهی ما زعفرون نمیزنیم)
روغن حیوانیم ندشاتین فدا سرتون ، همون روغن معمولی هم میشه.
اول : اینکه کشک رو خیس کنید(هرچی بیشتر بهتر اما کلا ۲ یا ۳ قاشق اب بریزد توش که یکم خیس بشه نه اینکه اندازه دریا خیسش کنید ، فقط ۲یا۳ قاشق غذاخوری اب بریزید داخل کشک بزارید نرم شه و خیس بخوره)
دوم : هسته خرماهارو جدا کنید
سوم: روغن معمولی یا روغن حیوانی بزلرید رو گاز خرماهارو بزارید نرم شه و اغشته بشه(زیادی هم روغن نزنید خوب نمیشه)
بعدش کشک اضافه کنید اگه زعفرونم خواستین همون موقع اضافه کنید
چهارم: وقتی خرما کم کم از حاات سفتی در اومد و نرم شد
شاطی درست شده و میتونین میل کنید