2777
2789

رو ماشین سنگین کار می‌کنه با داداشش بار میبرن بعد هرموقع ک ازش میپرسم ناهار چی میخوری کی میای میگ بیرون میخورم..بعد این چن روز فقط یبار بیرون غذا خورده دیروز و امروز و پری روز ک زنگ زدم بهش خونه مامانش خورده بود..بعد فکر کنید من یخورده زودتر شامو میزارم ک گشنکی نکشه غروب ک میاد بعد اقا رسیده ساعت ۵ونیم میگ یکساعت پیش ناهار خوردم خونه مامانشم خورده بود.... میگم چرا نگفتی خونه درس کنم بیای باهم بخوریم میگ زنگ زدم گفتی ناهار نداریم...درحالی ک صب ک داش میرف خودش گف ناهار نمیام وقتی نمیاد براچی ناهار درس کنم خب اگ بهم میگ ک درس میکردم دگ...حس میکنم خیلی وابسته خانوادشه خونه ام ک میاد زیاد صحبت نمیکنه همش سرش تو گوشیشه همش میگ دلم گرفته دلم تنگه  بچه ننه😕😕

حالا چجوری بهش بگم ک ناهار پیشم باشه من خوشم نمیاد تنهایی ناهار بخورم😐🥲 هرچی نیگم بدبرداشت میکنه

تو هم باهاش برو خونه مادرشوهرت‌. تضمینی درست میشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکساله ازدواج کردم 

اوایل ازدواجم چه داااستانهایی داشتیم با خونه ننه ش 

بعد از کارش می‌رفت خونه مامانش بزوووور بهش غذا میداد 

الان دیگه نمیره حتی سر بزنه بهش

۶ ماه اول زندگیمون لباسهاشو از خونه مادرش نمیورد، می‌گفت داداشم بپوشه ، چقددددر حرص میخوردم 

شمام ناهار برو اونجا جدی میگم بذار خود مادره شاکی بشه بکشتش کنار بگه برین خونه خودتون

شوهر من ک خوبه داداش بزرگش شبا ام همونجا میمونه مامانش از خداشه پسراش پیشش باشن

همینجوری با لحن خوب بگو عزیزم من تنهایی دوست ندارم غذا بخورم و حتی حوصلم نمیکشه واسه یه نفر ادم غذا درست کنم چون خیلی باید کم درست کنی اگه قراره شام و نهاری بخوزی بیا خونه باهم بخوریم 

یه بار نزدیک ظهر ساعت یازده 

عکس غذایی که درست کردی و خیلی هم دوست داره براش بفرست و بگو ناهار منتظرتم 

سالاد و سبزی خوردن ...هم کنارش بزار و عکسش بفرست

هر روز همین کار بکن 

تا کم کم بیاد خونه