2777
2789
عنوان

بابام خیلی رو مخمه ای خدااا این پیرمردا پیرزنا چرااینجورین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 28 پست
عزیزم یه کاغذ نیس که فقطکلا همه چیش رو مخه اصلا درک نمیکنمهمسن های بابامو میبینم چجور تیز هستن اصلا ...

حالا ایشون تیز نیستن 

حاج و واج نمون 

پیره دیگه 

مراقبت ازش کلییییی برات اجر دنیایی داره 

دیگه اخرتو ولش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ایشون تیز نیستن حاج و واج نمون پیره دیگه مراقبت ازش کلییییی برات اجر دنیایی داره دیگه اخرتو ولش ...

دقیقا من تاثیر دعاشون رو میبینم . من اصلا مذهبی نیستم ولی جاهایی زندگی یهو کارم رو راه انداخته که خودم متعجب شدم و میدونم از دعای پدر و مادر خودم و همسرم 

حالا ایشون تیز نیستن حاج و واج نمون پیره دیگه مراقبت ازش کلییییی برات اجر دنیایی داره دیگه اخرتو ولش ...

اینم شانس منه بخدا

جیگرم واسه مامانم کبابه

مامانم از بابام خیلی کوچیک تره 

اصلا از اول بابام براش شوهر و حامی نبود 

الانم که دیگه خنگ شده هیچی دیگه مامانم بی صاحاب تر از قبل شده 

الان فهمیدم داری غصه شونو میخوری دلت نمیخواد آلزایمر بگیره بابات برا همین انقدر حرص میخوری 

همه اشتباه داریم قضاوت میکنیم

انقدر نگران نباش درست میشه همه چی

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

سن که میره بالا ترس از دست دادن زیاد میشه . می‌خوان همه چیز رو نگه دارن باهاش راه بیا چاره ای نیست

خانواده بابام از جوونیشون منگ میزنن

حتی یه عموم جوونیش نصف مغزش نابود شد

عمم که همیشه گیج میزنه 

بعد بابامم از جوونیش یه جوری بود 

الانم که دیگه هیچی 

راه صافو نمیتونه بره کلا شل و ول بود از اول 

الان که دیگه شل و ول تر شده

منم خودم حس میکنم کشیدم طرف بابام اینا

باشوهرم یه رشته دانشگاهی خوندیم هم سنیم سطح سواد و...یکی 

اما من پیش شوهرم انگار بیسوادم 

خیلی نگران آیندمم بابامو میبینم اعصابم خرد میشه

با بالاتر رفتن سنم حس میکنم هر چی اونا ریختن من جمع کردم

الان فهمیدم داری غصه شونو میخوری دلت نمیخواد آلزایمر بگیره بابات برا همین انقدر حرص میخوری همه اشتبا ...

پدرشوهرم هم سن بابامه 

با پسراش مو نمیزنه 

میشینه ایکس باکس بازی میکنه!

واسه خودش لبتاب داره 

همه نرم افزارهای پرداخت و ثبت جک و...گوشی رو بلده 

ماشینش سوار میشی انگاری ماشین جوون ۱۸ سالس بسکه تمیزنگه میداره

اون وقت بابای من خنگ میزنه 

البته پولم بی تاثیر نیستا 

پول آدمو جوون نگه میداره

پدرشوهرم هم سن بابامه با پسراش مو نمیزنه میشینه ایکس باکس بازی میکنه!واسه خودش لبتاب داره همه نرم اف ...

زندگی همه آدما با هم فرق داره شاید بابات خیلی زندگیش سختی

داشته الان با کسی مقایسه اش نکن ارزش باباتو از باباهای اونا خیلی بالاتر ببر طوری که بفهمه چقدر دوستش داری و نگرانشی 

سعی کن تو تنش نباشه خونتون و با هم برید تفریح اینطوری آدم جوون میمونه درسته پولم بی تاثیر نیست ولی وقتی میلیاردی پول داشتی باشید ولی اون دل خوشو نداشته باشید چه فایده داره 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

زندگی همه آدما با هم فرق داره شاید بابات خیلی زندگیش سختی داشته الان با کسی مقایسه اش نکن ارزش بابات ...

عزیزم زندگی شون سرتاسر تنشه

مادرم بیماری سخت گرفته که تو خون خودش غلط میزنه پول وازلین ندارن بخرن بزنن رو زخماش

بابام بنده خدا درآمدی نداره مجبوره تو این پیری حرف بکشه کار کنه که اونم کفاف نمیده

فکر کن موجودی کارش همیشه زیر سیصدهرار تومنه

مادرم خیلی جوونه خیلی آرزوبه دله برای همههههه چی بخدا

بابام از اول شوهر نبود واسش یه جوری هستن خانوادگی 

هرروز با مدرم جنگ داره

بنده خدا مامانمم حق داره بریده دیگه

از اول جوونیشون همین بوده 

دیگه اعصاب و مغز نمیمونه ولسشون که

خرج دکتر و داروی پدرم بالاس

مثلا من مسافرتی چیزی برم مامانمم میبرم 

اما بابام لنگ یه لقمه نونه باید هرروز سگدو بزنه 

آخرشم گشنه باشن

خلاصه پدرم هیچ جا نمیتونه بیاد 

عزیزم زندگی شون سرتاسر تنشهمادرم بیماری سخت گرفته که تو خون خودش غلط میزنه پول وازلین ندارن بخرن بزن ...

خیلی سخته اینطوری که خیلیی حقوقش کمه نمیتونه کارش رو عوض کنه؟😕

ببین مامانم انقدر حرص میخورههمش تلاش کرده درستش کنه اما فایده نداره یه گاو صندوق دو طبقه داره هیچ چی ...

درک میکنم یه شوهر خاله دارم اونم وسیله مسیرله نگه میداره خالم اذیت میشه خیلی خونش همیشه به هم ریختس ولی شما سعی کن کمکش کنی نمیشه واقعا اینطوری دست خودشون نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ