2777
2789

گفته بیا چکمو ثبت کن 

گفتم اوکی و اهراز هویتش کردم، گفتم خوب حالا اطلاعات چکی که میخوای بنویسی بگو

سه ساعت جیباشو ریخته بیرون پر از کاغذهای سگ گاز زده و رسید خریدهاش....وای همش کاغذهای مچاله شده رو فس فسی باز کرده نگاه کرده دونه دونه...آخرم پیدا نکرده ،میگم آخه برای چی این آتآشغالارو نگه میداری بعد یه چیز مهم که میزاری تو جیبت گم و گور میشه

آخه آدما چرا پیر میشن مغزشونم از کار میفته 🫥

ای خدا 

از صدای خرت و پرت کاغذا روانی شدم،الان میخوام سرمو بکوبم دیوار

😭😭😭😭😭😭😭 😭 😭 😭 😭 

خدا حفظشون کنه 

یاد بابام افتادم دلم تنگ شد خیلیییییی

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا در موردشون اینحوری میگی گناه دارن همه ما سنمون بره بالا هوشو حواسمون مثل الان نیست که باهاش کنار بیا کمکش کن خلوت کنه جیباشو بگو بابا مثلا اینو نیاز نداری؟ ببرم بندازم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
😭😭😭😭😭😭😭 😭 😭 😭 😭 خدا حفظشون کنه یاد بابام افتادم دلم تنگ شد خیلیییییی

عزیزم😢

بابای من خیلی رو مخ شده

تو ماشینش میشینی داشبورد و کل سوراخ سمبه های ماشین پر از آتاآشغال و کاغذه

جوونیشم داغون بود دیگه ببین پیر شده چیه

خدا حفظش کنه پدرتون رو یکم آروم تر برخورد کنید انسان وقتی پیر میشه انگار دوباره به دوران بچگی برگشته محبت بیشتری لازم دارن این افراد

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه نداری خواهر؟ اگ بچه دار بشی میفهمی چقدر حماقت و احمق بازی در میاره تا بزرگ بشه چقد کاراش اهسته و رو مخه 

یه لیوان اب میخواد بزاره دهنش ده بار میریزه زمین و ... تا یاد بگیره 

قاشق دستش میخواد بگیره ۴۰ بار دونه برنج میریزه زمین 

نمیگم همه پدر و مادر ها توی این صحنه ها اروم بودن اما این صحنه هارو گذروندن شاید یکی شو با ارمش 

اینجوری بزرگ شدی خواهرم 

یه کاغذ باز کردنو تحمل کن

چرا در موردشون اینحوری میگی گناه دارن همه ما سنمون بره بالا هوشو حواسمون مثل الان نیست که باهاش کنار ...

ببین مامانم انقدر حرص میخوره

همش تلاش کرده درستش کنه 

اما فایده نداره 

یه گاو صندوق دو طبقه داره 

هیچ چیز باارزشی توش نیستا

اما درشو وا کنی بازار سامه همیشه هم مدارکی بخوایم پیدا نمیشه توش

تا فیش برق و گاز و جریه ماشینای مثلا بیست سال قبلم نگه داشته

مامانم خیلی عذاب میکشه از دستش درست نمیشه که نمیشه

مامانمو مریض کرده 

دلت میاد همین کاراشون عشقه قبلا منم اینو میگفتم پدر بزرگم پولاشو تو چنتا پلاستیک تو جیبش میزاشت مرتب و قشنگ الان دلم لک زده یه بار دیگه بیاد پولاشو جلوم در بیاره از نگاه کردن بهشون حز کنم

بچه نداری خواهر؟ اگ بچه دار بشی میفهمی چقدر حماقت و احمق بازی در میاره تا بزرگ بشه چقد کاراش اهسته و ...

عزیزم یه کاغذ نیس که فقط

کلا همه چیش رو مخه 

اصلا درک نمیکنم

همسن های بابامو میبینم چجور تیز هستن اصلا هاج و واج میمونم

من همین الانشم از مرحله پرتم ولی بابام از جوونیش هم خیلی رو مخ بودالان که دیگه واقعا غیر قابل تحمل ش ...

پدرشوهر و مادرشوهرم هردو آلزایمر دارن پیش میاد توی ۱۰ دقیقه ۵ بار یه سوال رو میپرسن ۶ تا بچه دارن مثل شما . وای من جوری باهاشون برخورد میکنم که برای بچه هاش هم سواله چرا انقدر صبور هستم. جوابش اینه که این همه ساعت به بطالت میگذرونیم عین خیالمون نمیاد ۱۰ دقیقه بیشتر میخوایم براشون وقت بذاریم زورمون میاد

شما دیدی اینجوریه کمکش میکردی کاغذهای اضافه رو میریختی دور و بعدش باهم دنبال چک میگشتید به همین راحتی