2777
2789

نمیدونم عزیزم ،دکتر من دکتر عزتی بودن کهذخیلی عالین اما نمیدونم این کارو انجام میدن یا نه اخه من خودم هر دو تا رو طبیعی به دنیا اوردم

الا بذکرلله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یکی بدونه وبگه.ممنون عزیز

تماس بگیر با مطبشون بپرس عزیزم،ببخشید که دخالت میکنم ،برای زایمان طبیعی مشکلی دارید؟اخه طبیعی خیلی بهتره

الا بذکرلله تطمئن القلوب
تماس بگیر با مطبشون بپرس عزیزم،ببخشید که دخالت میکنم ،برای زایمان طبیعی مشکلی دارید؟اخه طبیعی خیلی ب ...

قربانت.اره لگنم تنگه سختدزاییدم اولی رو.باواکیوم بچموکشیدن بیرون.اذیت شدیم.تازه هفتماهشه دخترم بازباردارم ناخواسته

قربانت.اره لگنم تنگه سختدزاییدم اولی رو.باواکیوم بچموکشیدن بیرون.اذیت شدیم.تازه هفتماهشه دخترم بازبا ...

اخی ،چقدر زود،اما حتما مصلحتی تو کاره ،منم زایمان اولم سخت بود دکتر گفت لگنم کوچیکه البته اون موقع شونزده سالم بیشتر نبود اما برای دومی رفتم کلاسای بارداری خانوم صموتی و ورزشای لگن رو انجام دادم زایمانم خیلی بهتر از اولی

بود و اصلا بخیه هم نخوردم ، تازه میتونی مامای همراه بگیری تا کمکت کنه موقع زایمان ،ان شاالله که به راحتی فارغ میشی گلم و نی نیت صحیح و سالم به دنیا میاد

الا بذکرلله تطمئن القلوب
اخی ،چقدر زود،اما حتما مصلحتی تو کاره ،منم زایمان اولم سخت بود دکتر گفت لگنم کوچیکه البته اون موقع ش ...

آره

خانم صموتی عالیه

یه سر پیشش برو

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
اخی ،چقدر زود،اما حتما مصلحتی تو کاره ،منم زایمان اولم سخت بود دکتر گفت لگنم کوچیکه البته اون موقع ش ...

فدات بشم مرسی منم صموتی رفتم ماماهمراهم گرفتم راضی نبودم ازش نگف لگنت کوچیکه