2777
2789
عنوان

یک نمونه از احترام به همسرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6885 بازدید | 267 پست
پیش بقیه ب هیچ وجه بدشو نمیگم

حتی اگه عصبانی باشی خیلی از دستش 😶 من وقتی دلم پره پیش ابجیم بهش بد و بیراه میگم خالی شم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرد سالار نیست اصلا ولی من‌جلوی بچه ها یه جوری وانمود میکنم حرف حرف همسرم ه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

هروقت حالش خوب نبوده کلی باهاش صحبت کردم و شوخی کردم با اینکه خودم حال روحیم خوب نبوده

اوضاع مالیمون انچنان خوب نیست ولی هیچوقت توقعی ازش نداشتم و میدیدم خودشم ناراحته که مناسبتا و اینا نمیتونه چیزی بخره ولی من گفتم مهم خودتی 

هیچوقت پیش هیچکس بدشو نگفتم و همیشه صحبت از خوبیاش بوده

ولی اونم خدایی بهترینه برام و جبران کرده

البته نامزدمه

-این کاربری واگذار شده به من..ترانه ام🫂🤍

چه دلخوشی داری تو این گرونی و مشکلات 😅

همراهی همین جاها سخت میشه وگرنه هنر نیست 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

سریال های موردعلاقه‌مون رو وقتی اضافه کار میمونه و دیر میاد خونه دنبال نمیکنم. نه این که جلوی خودمو بگیرما. کلا وقتی اون نیست دل و دماغ تلویزیون نگاه کردن ندارم.

مثلاً اینکه خیلی وقتا تو جمع خانواده ش یه حرفایی میزنه که من باهاش مخالفم ولی چیزی نمیگم ... مثال 

یکی از خواهراش میگفت میخوام با داداشام شریکی مغازه ی خواربار فروشی بزنم.. شوهرمم گفت باشه قبوله، 

حتی قرار گذاشتن نفری صد میلیون پول بذارن 

من سکوت کردم اونجا... ما که پول نداشتیم، باید طلا میفروختیم ، درضمن با من شریک شدن مخالف بودم اما اونجا هیچی نگفتم 

خلاصه دو روز بعد شوهرم گفت تو چرا چیزی نظر ندادی حتی وقتی تنها شدیم

بهش گفتم عزیزم من مخالفم بدلیل اینکه بنظرم اولا شریک شدن خوب نیست و ممکنه با توجه به اخلاق داداشات بعدا بینتون دعوا پیش بیاد، دوما الان فروشندگی و مغازه زدن زیاد سود نداره، کلی سختی داره واسه شماها که همش ماموریت هستین سخته 

ولی نگفتم مخالفم چون از اول زندگی تمام مسائل مالی رو به تو سپردم، بهت اعتماد دارم، بعدشم تو اختیار مالت با خودته ..

انقدر کیف کرد که نگو ... 

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

حتی اگه عصبانی باشی خیلی از دستش 😶 من وقتی دلم پره پیش ابجیم بهش بد و بیراه میگم خالی شم

ببین شده ک یکساعت قبلش باهم دعوای شدیدی کردیم ولی تو ی جمع ک رفتیم ب احدی چیزی نگفتم و کاملا عادی رفتار کردم