2777
2789
عنوان

یک نمونه از احترام به همسرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6885 بازدید | 267 پست
چشم عزیزم .... تو این دوشب ک کنار هم بودیم ناراحتی پیش آمده و همش فکر میکنه کسی به من یاد میده ک ب ...

بهترین کارو میکنی که سکوت میکنی عزیزم ❤️چشماتون سلامت باشن. ناراحتی مسئله ی مهمی بود؟ زمان ناراحت هستین سرد نشو.و در موقعیت مناسب خیلی بزرگسالانه، با همسرت صحبت کن عزیزم. مثلا بعدا بگو با مهربونی که من بخاطر این مسئله ناراحت بودم ولی با محبت. خیلی خیلی احترام بذار تا احترامت حفظ بشه 

بهترین کارو میکنی که سکوت میکنی عزیزم ❤️چشماتون سلامت باشن. ناراحتی مسئله ی مهمی بود؟ زمان ناراحت هس ...

مرسی عزیز دلم ، نه مسئله مهمی نبود وقتی ناراحت هستیم من محبت کنم اون دورتر میشه و بیشتر کش میده مسئله رو ولی  بی محلی ک میکنم  خوب میشه .. یه چیز بگم من حتی نمیدونم چی جوری احترام بزارم چی بگم خوب .. دلم میخواد بکوبم و بسازم یه دختر باسیاست بشم . همسر من به شدت با محبت اوکی میشه  .. اما منم ک چیزی بلد نیستم . بلدم ولی خوب وقتی حرف عاشقانه میگم حس میکنم لوس بازیه و یه جوری میشم و حس میکنم دارم مصنوعی رفتار میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلم ، نه مسئله مهمی نبود وقتی ناراحت هستیم من محبت کنم اون دورتر میشه و بیشتر کش میده مسئل ...

عزیزم محبت یعنی تو رابطه حریم همو حفظ کنید تو ناراحتی ها محبت نکنید سکوت کنین عزیزم با سکوت نشون بدین. محبت کردن مثلا از همسزتون تعریف کنید بهش بگید بهش افتخار میکنین که برای زندگی که آینده قراره براتون بسازه و تلاش میکنه که مهیا کته. بهش بگین چقدر خداروشاکرید که ایشونو جلو راهتون قرار داده. تشکر کردن یکی از راه‌های محبت کردنه. میدونین مثلا خوب نیست مدام به گوشی همسر زنگ بزنید و حالشونو بپرسین ولی میتونین وقتی سزکار هستت یک پیام عاشقانه هر از گاهی بهشون بدین. وقتی دلتون تنگ میشه بهشون بگین که دلتنگ هستین 

عزیزم محبت یعنی تو رابطه حریم همو حفظ کنید تو ناراحتی ها محبت نکنید سکوت کنین عزیزم با سکوت نشون بدی ...

چشم عزیزم تمام سعی میکنم اینکار انجام بدم ، بعد منو همش به چشم بچه میبینه مثلا میخوام جدی باشم میخنده و به شوخی برداشت میکنه و  

تاپیکت تلنگری بود برای من !!!

سالهاس ان کارها رو نکردم چون همسرم یا تعجب میکرد از دیرن محبت کردنم یا پاسخهای منفی میداد

یادمه استقبالش میرفتم میگفت برو کنار همسایه نبیننت 

ارایش میکردم میگفت چ خبره

میگفتم دوستت دارم میگفت حتما همکارت بد شوهراشونو گفتن

کنارش میخوابیدم خرو پف میکرد میزدم بالشش داد و بیداد دعوا میکرد یواش یواش جا خوابمون جدا شد الانم پیش بچه ها میخوابم انکار زن و شوهر نیستیم

بجه ها رو بد دعوا نیکنه ننیخوان طرف بچه ها روبگیرم اما خیلی خوردشون میکنه فرق میذاره

الان میاد خونه هرکی یور خونس 

تو کار خونه کمک میده ظرف میشوره خرید میکنه زحمتکشه

موندم باهاش چیکار کنم

تعریف تشکر کنم خودشیفته میشه دیگه تحویلم نمیگیره

تاپیکت تلنگری بود برای من !!!سالهاس ان کارها رو نکردم چون همسرم یا تعجب میکرد از دیرن محبت کردنم یا ...

عزیزدلم مطمئن هستین ازشون تشکر کنین خودشیفته میشن؟ از تشکر کم شروع کنین مثلا ظرف شستن بگین که خیلی ازت ممنونم با وجود خستگی کار ظرفارو میشوری عزیزم. موقع رفتنشون به سزکار شما جایی که ایشون حساس نیستن و میدونین شمارو نمیبینن باهاشون خداحافظی کنین و بغلشون کنین. از بس اینکارا ترک شده ایشون ممکنه اینارو برداشت دیگه ای کنن. شما ولی ادامه بدین درحد کم شروع کنین. به هیچ عنوان هم تو رابطشون با بچه ها دخالت نکنین. بعد که رابطتتون بهتر شد بهشون تو خلوت خوتون بگین که مثلا با پسرمون دعوا کردی خیلی ناراحت شد و گفت حتما بابایی دوسم نداره. کم کم باید برگردین و کنار همسزتون بخوابین عزیزم نهایت بچه ها هم میرن سر زندگیشون 

سلام ممنونم از این تاپیک مثبت و حال خوب کن

راستش من نیاز به تلنگر دارم تو زندگیم،خیلی جاها اشتباه رفتار میکنم و همسرم رو از خودم ناامید میکنم،چند وقت پیش بدترین کار ممکن رو در حق همسرم انجام دادم و دعوای بدی کردیم

متاسفانه وقتی ناراحت میشم بی محلی و سکوت میکنم ولی همسرم میخواد حرف بزنه و آخرش منجر میشه به دعوا

نکات خوبی توی این تاپیک گفته شده،امیدوارم یادم نره و بتونم همه اش رو انجام بدم و از این لحظه به بعد همسر خوبی باشم.

استارتر محترم خداخیرتون بده و دست خدا همراه زندگیتون باشه❤

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

سلام ممنونم از این تاپیک مثبت و حال خوب کنراستش من نیاز به تلنگر دارم تو زندگیم،خیلی جاها اشتباه رفت ...

سلام عزیزم، خواهش میکنم کاری نکردم. امیدوارم بهترین حال ممکن رو در کنار عزیزانتون تجربه کنین. من تجربه م اینه تو دعوا سکوت مطلق میکنم و به همسرم میگم اگر مقصر منم ازت معذرت میخوام و همسرم ادامه هم بده سکوت میکنم و اصولا بعد چند دقیقه خودش خوب میشه و پشیمون میشه و قضیه برعکس میشه و همسرم خیلی زود معذرت خواهی میکنه البته همه ی اینها حداقل صبوری 6 ماهه میخواد عزیزدلم ♥️😘