2777
2789
عنوان

مهمانی یلدا خانواده شوهرم توی این آلودگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 59 پست
یه چک کردم شاخص بالای ۳۰۰ نیست دیگه تو ایران لااقل چون فوق خطرناکه

عزیزم سایت جهانی چک کن

در ضمن اینم خود خبر گذاری و اخبار استانمون زیرنویس کرد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ،محمد امیرمحمدی-ملک زاده کارشناس کیفیت هوای محیط زیست هرمزگان گفت:شاخص استاندارد ۱۰۰ است ‌‌
او گفت:شرایط فعلی آلودگی برای همه گروه های سنی خطرناک است.
براساس اعلام سامانه پایش کیفیت هوای  بند رعباس  اکنون ۵۰۰ است

خودمم تو سایت شاخص هوای جهانی چک کردم قبلا

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا شما کدوم شهرید مگه؟

بندرعباس

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

جا داره بگم خونه مادرم اینا ام نمیخوام برم ینی فرق نمیذارم البته اونا نیستن مسافرتن ولی اگرم بودن به ...

ماسک بزنید برید سخت نگیرید با ماشین برید همون ده دیقه رو هم،بچه ها به این دور همیا نیاز دارن خصوصا بچه های امروز

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

آلودگی هوا که بیداد می کنه مثلا خود من بعد از یه هفته دیروز نیم ساعت رفتم بیرون تا صبح سرفه کردم

اما نمیشه نرید مهمونی مادربزرگ ماسک فیل تر دار بزن برای خودت و بچه ها

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

شوهرا حرف تو کَتشون میره؟؟؟؟

پادرد داره میکشه.

تو خونه خودم راحت نیستم اونوقت منو میخواد ببره خونه مامانش بدون امکانات ساده مثل یه صندلی که من بشینم بخاطر پادردم.تازه شبم احتمالا باید بمونم و دستشویی تو حیاطه.بچمم کوچیکه و زرت و زرت سرما میخوره.فک کن هی ببرمش حیاط و بیارم.سرماخوردگی مجدد در کمین است.

گلم خودتون دوتا ماسک ان ۹۵ بزنید ولی واسه بچه ها نزن

و با اسنپ از در خونتون برید تا اونجا

خیلی سخت نگیر نمیشه تو خونه زندانی کنید خودتونو 

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن