2777
2789
عنوان

مهمانی یلدا خانواده شوهرم توی این آلودگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 59 پست
جا داره بگم خونه مادرم اینا ام نمیخوام برم ینی فرق نمیذارم البته اونا نیستن مسافرتن ولی اگرم بودن به ...

واقعا ...بخاطر ده دقیقه میگی آلودگی ...حالا بازم اگه کرونا بود بهونه بهتری بود ...یه وقت جلوی کسی نگی بخاطر آلودگی مهمونی نمییریم که خیییلی تابلو و مسخرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تو این دو هفته اصلا بیرون نرفتید؟

نه واقعا اصلا بیرون نرفتم حتی یه روزش که مدرسه باز شد باز دیدم شاخص روی ۱۷۰ نفرستادم پسر بزرگمو مدرسه در این حد حساسم... 

واقعا بهانه نیست من خودم مهمونی خیلی دوست دارم ولی نه توی این هوا...

چند تا مقاله خوندم درمورد اثرات آلودگی روی ریه کودکان خیییلی تحت تاثیر اونا ام هستم...

نه واقعا اصلا بیرون نرفتم حتی یه روزش که مدرسه باز شد باز دیدم شاخص روی ۱۷۰ نفرستادم پسر بزرگمو مدرس ...

عزیزم تهران همیشه همینه بچه هات تااخر عمر میخوای کنی تو خونه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

شوهرت راس میگ...نمیشه زندانی شد خونه ک...تهران ماشالا همیشه آلوده...یعنی میخای مثلا چن ماه از خونه د ...

شوهرمم با تعطیلی مدارس تعطیل میشه چون معلمه... ولی شوهرم مرد گنده که ریه های سالمی داره رو با ریه ی بچه ۱۰ ماهه باید یکی بدونم آخه؟ 

مادر منم عین شما بسیار حساس و ترسو بوده و هست و باعث شده من خیلی پاستوریزه و ضعیف بار بیام و همیشه یه جاییم مشکل داره ، بدن ابدیده نشده چه جسمی چه روحی

از این نظر کاملا قاطع و تجربه شده میگم که تو این زمینه شما مادر خوبی نیستی و بایدتغییر کنی وگرنه بچه ات فردا کامنتی مثل من میذاره 

نه واقعا اصلا بیرون نرفتم حتی یه روزش که مدرسه باز شد باز دیدم شاخص روی ۱۷۰ نفرستادم پسر بزرگمو مدرس ...

تهران نصف بیشتر سال آلودس ..به نظرم با این حبس کردن مشکلت حل نمیشه شما باید به شهرای شمالی ویا جاهای کم آلودگی مهاجرت کنید با این حجم از حساسیت

نمیشه همون ده دیقه هم با ماشین برین پیاده نرین ؟تو ماشین هم ماسک بزنین هم خودتون هم بچه ها

بچه هام اصلا به هیچ وجه‌ماسک نمیزنن هرکاریشون میکنم😔. البته بازم درمورد ماسک باید بگم که ذرات معلق اندازه شون زیر ۲ونیم میکرونه و به راحتی از سوراخ های ماسک‌عبور میکنن

خونه مامان خودت بود اب و هوا بهشتي میشد

واقعا قضاوت ناصوابیه من عرض کردم خونه مادر خودمم بود قطعا نمیرفتم چون روی سلامت بچه هام حساسم ولی اونجا دیگه یه بار بگم نریم همسرم اصرار نداره برعکس خونه خودشون که سنگ هم از آسمون بیاد باید بریم