2777
2789

سلام مادرای گل من ۳ تا بچه دارم کوچیکه الان ده ماهشه و اون دوتا ام زیر ۷ سال...الان شاخص آلودگی تهران رسیده به ۱۸۰ منطقه مابه ۲۰۰ برسه میشه بسیار ناسالم..... هفته پیش رفتیم خونه پدرمادر همسرم( نیم ساعت با ماشین راهه )هوا تقریبا همین بود بعد من توی ماشین تهوع و سردرد شدید‌ گرفته بودم از آلودگی ( حالا سه تا بچه کوچیکا بماند که نمیفهمن الان اثرات آلودگی رو...)  بعد حالا این هفته که یلداس هوا همونجوریه بازم و مادربزرگ همسرم دعوت کرده مهمونی یلدا دور همی...

راهشون هم ده دیقه پیاده روی داره از خونه پدرشوهرم اینا ینی ده دیقه باید تو آلودگی راه بریم ده دیقه ام برگردیم یه ساعتم توی ماشین توی ترافیک...

بعد حالا من هرچی به همسرم میگم نریم گوش نمیده و میگه تو الکی حساسی و تو ماشینیم و چیزی نیست و... اصلا گوش نمیده و من به شدت نگران عوارض بلند مدت آلودگی هوا برای بچه هام هستم سه تا طفل معصوم زیر۷ سال...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت میگیری 

فردا بزرگ تر بشن برن تو جامعه مگه هوا سالم تر میشه 

نمیتونی تو خونه حبس کنی که یه وقت هوای آلوده بهشون نخوره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

جا داره بگم خونه مادرم اینا ام نمیخوام برم ینی فرق نمیذارم البته اونا نیستن مسافرتن ولی اگرم بودن به هیچ وجه توی این آلودگی پامو خونه شون نمیذاشتم تعارف نداریم که سلامت بچه هام برام اولویته برعکس همسرم که‌فقط به خودش و خوشی و دورهمی خودشون و رضایت پدرمادرش فکر میکنه...

شوهرت راس میگ...نمیشه زندانی شد خونه ک...تهران ماشالا همیشه آلوده...یعنی میخای مثلا چن ماه از خونه درنیای؟ شوهرت بیچاره هروز سرکار میره مگ آدم نیی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

دیگه کاری از دست ما برنمیاد بهتره بری ولی ماسک بزنید ...ب همسرت بگو من بخاطر ویروس جدید میترسم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ترجیحا نرید ولی اگر رفتید ماسک بزنیم

شاخص آلودگی شهر ما نزدیک ۵۰۰ هستش

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌