2777
2789

دکتر برام نوشته نسخه دارم.ولی هر داروخونه‌ای میرم نیست که نیست.همش میگن مشابهشو داریم.منم فقط باید همینو مصرف کنم.تو دوره درمانم هستم الان بخاطر نبودن این قرص بقیه داروهامم نتونستم شروع کنم بین دوره‌هایی که دارو میخورم داره فاصله میوفته.کسی میتونه کمکم کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمم روکین دیگه مثل قبل نیست.منم دو سال استفاده میکردم اما حالا دیگه نیست.کنتراسمین و دروسبولین جا ...

چرا واقعا؟

دکتر به من گفت روکین پیدا کن

چون حساسم هستم حالت تهوع میگیرم گفت این بهترینشه

یه دوره هم مصرف کردم

چرا واقعا؟دکتر به من گفت روکین پیدا کنچون حساسم هستم حالت تهوع میگیرم گفت این بهترینشهیه دوره هم مصر ...

خودم هم درست نمی‌دونم چرا...

اما یکی از دوستانم که کادر درمان هست گفت روکین قیمت پایین تری داشت نسبت به داروهای مشابه برای همین کمیاب کردند.

من خودم ال دی می‌خوردم چون حالت تهوع داشتم دکتر روکین تجویز کرد.

اما حالا که روکین نیست دکتر گفت کنتراسمین یا دروسبولین استفاده کن. ترکیبات شون دقیقاً مثل روکین هست و حالت تهوع هم نمیگیرم.

جاری مثل رود🌱💛🧡

نمیشه به جاش روجا بخوری؟ اونم مال همین شرکته. منم قبلا روکین میخوردم،گیرم نیومد روجا خوردم،البته برا ...

نمیدونم والا آخه دکترم تاکید کرد فقط همین.گیر کردم نمیدونم چیکار کنم.یه داروی معمولی ایرانیه نمیدونم چرا نباید باشه اصلا

نمیدونم والا آخه دکترم تاکید کرد فقط همین.گیر کردم نمیدونم چیکار کنم.یه داروی معمولی ایرانیه نمیدونم ...

فقط همین داروخونه داشت

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خودم هم درست نمی‌دونم چرا...اما یکی از دوستانم که کادر درمان هست گفت روکین قیمت پایین تری داشت نسبت ...

آره منم دقیقا تهوع شدید میگیرم چندبار ال دی برا عقب انداختن پریود تو سفر خوردم قبلا.به دکترم اینو گفتم سری قبل روکین نوشت حتی با اونم یکم تهوع داشتم ولی بهتر از ال دی بود.الان اصلا نیییستتت

فقط همین داروخونه داشت

باورت میشه همین داروخونه پیمانه رو بابامو فرستادم رفت اونام گفتن نه نداریم ما مشابهشو داریم.اونجا فهمیدم به این دارویابم نمیشه اعتماد کرد