2777
2789
عنوان

مامانای شاغل سختتون‌نیست

93 بازدید | 11 پست

باب جدیدی بروم باز شد تو نی نی سایت 

جون به جون کنن زنای جامعمون بجز شوهر و سرویس دهی و تا لنگ ظهر خوابیدن فراتر نمیرن یعنی این بشر ذره ای درک از انسان بودن و پیشرفت تو وجودش نیست 

سخت که هست ولی همسرم درک داره 

معلمم همین الان اتفاقا کلاس مجازیم تمام شد .ولی خب دلیل نمیشه کسی که شاغل نیست بی مصرف باشه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا سرم سوت کشید از دیدن کامنتهای اون خانم

یعنی زن برا زاییدن و پختن و تمیزکردن افریده شده؟

فقط اینجاست که طرف به تا لنگ ظهر خوابیدنش افتخار میکنه و افرادی که دارن از وقتشون درست استفاده میکنه رو مسخره میکنه

سطح فکر پایینی داشت استارتر و اصلا تا حالا طعم استقلال و این چیزا و نچشیده بود و فکر کرده دنیا همینه مثه ۱۰۰ سال پیش

واقعا سرم سوت کشید از دیدن کامنتهای اون خانمیعنی زن برا زاییدن و پختن و تمیزکردن افریده شده؟فقط اینج ...

اوق زدم از کامنتاش میگه بهتر از زندگی سگیه کارمندیه مطمینم این شوهر نمی‌کرد یه جا میگندید 

اوق زدم از کامنتاش میگه بهتر از زندگی سگیه کارمندیه مطمینم این شوهر نمی‌کرد یه جا میگندید

عکس از یکی از تاپیکهای قبلیش گذاشتم مشخص شد که چون بهش احازه ادامه تحصیل و کار ندادن حالا داره شاغل ها رو میکوبه

اینجااا رووووو😂😂 ولی خیلی توهین کرد به شاغلا حرصم دراومد پس بگو از سوز دل گفته

اره دقیقا

من خودم الان تو مرخصی زایمانم 

روزای اول برام خوردن و خوابیدن جذاب بود ولی الان واقعا دلم سرکار رقتن و تو اجتماع بودنو میخواد حس پوجی میکنم تو خونه

اره دقیقامن خودم الان تو مرخصی زایمانم روزای اول برام خوردن و خوابیدن جذاب بود ولی الان واقعا دلم سر ...

والا منم اومدم تاپیکشو دیدم اعصابم خورد شد از تفکرش آدم فعالیت نداشته باشه روحی‌و‌جسمی‌میپوسه