2777
2789
نه عزیزم بالاخره هرکدوم مزایا و معایب خودشو دارههیچ کدوم برتری به نسبت اون یکی ندارهمن به شخصه احیتا ...

هیچکدوم هیچ مزایا و معایبی نداره

انتخابیه

منم شاغلم

ولی زندگی هرکسی بخودش مربوطه میان تاپیک میزنن افتخار میکنم تا ۱۲ظهر خواب نیستم و میرم سرع کار اونم کیاااااا دخترای ۱۵ ساله🤣🤦‍♀️

خانه داری هم خودش یه شغله کاش بعضیا یاد بگیرن

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

چرا بی ادبایشون از موقعیت خودش زندگی رو میبینهمنی که شاغلم هم واقعا این شرایط سختمهمیخام ببینم خانما ...

چون جهانش فقط همون جایی بود که می دید

اصلا عنوان تاپیکش توهین بود

نه والا من با تمام سختی های شغلم دوستش دارم با علاقه هم میرم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بی ادبایشون از موقعیت خودش زندگی رو میبینهمنی که شاغلم هم واقعا این شرایط سختمهمیخام ببینم خانما ...

به خدا دانش آموز دارم هفته ای یک بار میاد مدرسه اون روز هم دیر میاد مامان خیلی شیک میگه من شب ها فیلم میبینم بعد قرص خواب میخورم خوابم برد بقیه روزها هم نمی دونم چه چرتی به دفتر مدرسه تحویل میده مدیر هم گفته باباش فلان مسئولیت رو داره سر غیبت ها سخت گیری نکن

مادر خانه داری که تا لنگ ظهر می خوابه حق نداره تاپیک بزنه من رو بشوره آویزون کنه

از اون طرف هم خانم شاغلین که خاله و عمه بچه اش رو بزرگ کردن و تو خونه اش بازار شام هست حق نداره تاپیک بزنه مادر من رو به عنوان زن خانه دار مورد بی مهری قرار بده

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷