2777
2789
عنوان

فیلم بازا

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 81 پست
شنیدیم خیلی از کارای قبلیش متفاوته

آره خیلی.اونایی که دیده بودن خیلی خوششون نیومده بود.گفتن فیلمبرداری و کارگردانی عالی بوده اما خط داستانیش ضعیف بوده و ضعیف ترین کار نولانه.

من که جز عشق تو چیزی نخواستم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی.اونایی که دیده بودن خیلی خوششون نیومده بود.گفتن فیلمبرداری و کارگردانی عالی بوده اما خ ...

نولان طرفدارای خاص خودش رو داره،من کارای رومن پولانسکی رو خیلی دوست دارم

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
‌کی بازی کرده گلم

نمیدونم که 🙁 اسمش تو فیلم اولیور کوئینه😂😂

عزیزم من بهت پیشنهاد میکنم همیشن امشب ۱دان کن ببین.هم دوبله داره هم زیر نویس .داستانشم راجب یه پسره پولداره ک تو جزیره گیر میکنه بعده ۳سال برمیگرده و کلا عوض میشه خیلی هیجانی و قشتگه☺

فک کنم فیلمای اکشنو میپسندی ؟

عاشق فیلم‌های علمی و تخیلی و درامم.البته درام هیجان‌انگیز که خیلی خیلی هم عاشقانه نباشه. 😊 هالیوود هم که دنیاییه واسه خودش

عاشق فیلم‌های علمی و تخیلی و درامم.البته درام هیجان‌انگیز که خیلی خیلی هم عاشقانه نباشه. 😊 هالیوود ...

منم عاشق فیلمای رمز الود و تخیلیم تا حدودی فیلمایی که بعد تموم شدنشون معماش برام‌حل نشه دوباره ببینم 🙄 خودازاری دارم خخخخ

یه نمه عاشقانه و جنگ جهانی دوم هم دوسسسس سوزناکه خیلی

نولان طرفدارای خاص خودش رو داره،من کارای رومن پولانسکی رو خیلی دوست دارم

من با فیلم interstellar عاشق نولان و کارهاش شدم.‌و تارانتینو و استیون اسپیلبرگ. پولانسکی هم فیلم پیانیست و محله چینی‌ها رو‌ دوست داشتم از کارهاش

منم عاشق فیلمای رمز الود و تخیلیم تا حدودی فیلمایی که بعد تموم شدنشون معماش برام‌حل نشه دوباره ببینم ...

منم همین تیپ فیلم‌ها رو دوست دارم.کلا فیلم‌های پیچیده و طولانی رو ترجیح میدم.مثلا فیلم تلقین بعد ۲ بار تازه فهمیدم چی به چیه😊

[QUOTE=49352529]زمان فیلم تو چه مقطعیه؟ حاله یا حالت گذشته بازی شده ... حتما میبینم[/Q

اسم فیلم چیه؟ارکیده وحشی؟

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!