یه سوال داشتم ممکنه تو آنومالی جنسیت رو اشتباه بگن؟!
خودتون یا کسی بوده تو اطرافیان که اینجوری شده باشه
ممنونم میشم بهم بگین
۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
تو اینستا دیدم یه بلاگر جشن تعیین جنسیت گرفت تا اخر هم میگفتن پسر اما دختر به دنبا اومد. اسم پیجش مامی مهرسا بود. این چیزا هست ولی خیییییلی کمه با این همه پیشرفت و تکنولوژی
خیلی بعیده ولی همیشع درصدی از خطا هستتو اینستا دیدم یه بلاگر جشن تعیین جنسیت گرفت تا اخر هم میگفتن پ ...
توروخدا برام دعا کنین برای من اشتباه بشه 🙂
۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...