2777
2789
عنوان

اشتباه در آنومالی

308 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

یه سوال داشتم ممکنه تو آنومالی جنسیت رو اشتباه بگن؟! 

خودتون یا کسی بوده تو اطرافیان که اینجوری شده باشه 

ممنونم میشم بهم بگین 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ندیدم 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

خیلی بعیده ولی همیشع درصدی از خطا هست

تو اینستا دیدم یه بلاگر جشن تعیین جنسیت گرفت تا اخر هم میگفتن پسر اما دختر به دنبا اومد. اسم پیجش مامی مهرسا بود. این چیزا هست ولی خیییییلی کمه با این همه پیشرفت و تکنولوژی

الهی به امید خودت...  
خیلی بعیده ولی همیشع درصدی از خطا هستتو اینستا دیدم یه بلاگر جشن تعیین جنسیت گرفت تا اخر هم میگفتن پ ...

توروخدا برام دعا کنین برای من اشتباه بشه 🙂

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

توروخدا برام دعا کنین برای من اشتباه بشه 🙂

جنسیتش چیه مگه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
جنسیتش چیه مگه

من خودم عاشق دخترم ولی شوهرم نه 

الان جگر گوشه ام دختره همونی که از خدا میخواستم 

ولی شوهرم زندگیمو جهنم کرده 

چی دوست داشتی مگه؟

دختره دورش بگردم 🥹

چی دوس داشتی عزیزم

یکی یدونم دختره 

ولی باباش بدخلقی می‌کنه متاسفانه 🥲

یکی یدونم دختره ولی باباش بدخلقی می‌کنه متاسفانه 🥲

اگه بچه اوله سخت نگیر انشا...دومی پسرمیشه 

مردا خصلتشون همینه همشون فکرمیکنن تخت پادشاهیشون خالی میمونه دنبال پسرن 

همین دختر رو‌مثل دسته گل بزرگ کنی خانم دکترش کنی باباش چندسال دیگه بهش افتخارمیکنه عزیزم

اگه بچه اوله سخت نگیر انشا...دومی پسرمیشه مردا خصلتشون همینه همشون فکرمیکنن تخت پادشاهیشون خالی میمو ...

بچه اولمونه 

ان شالله عزیزم