2777
2789

من قبل عروسیم شاغل بودم

شاغل بودن خیلی خوبههه

ولی الان که مادرم اصلا نمیتونم بهش فکر کنم چون سخته واسم 🥺🥺

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدم تاپیک والا من خانه دارم دوستم شاغل 

زندگی که اون داره برنامه ریزی که اون داره تفریح و سفر و کافه و باغ و روتین زندگی خودش و بچه هایش اینقدر قشنگ و بجا هست که من خانه دار خمس اونم از بیکاریم استفاده مفید و لذت بخش نداشتم 

چه خانه دار چه شاغل تو زندگیت هدف نداشته باشی پوچی

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

شاغل بودن اصلاً یه حس مفید بودن بودن و هدفمند و نظم داشتن میده به آدم سوای استقلال مالی و سایر مزایاش

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
طفلک ۱۸سالگی شوهرکرده و از دیپلم بالاتر هم اجازه ندادن بخونه...رفتارها و حرفاش به همین خاطره

منم توقع نداذم همچین کسی بفهمه محیط کاری برای خانم تحصیل کرده آسونه و خوشمزه و با شست و پختن کارای یدی خونه فرق داره ولی خودش چی میفهمه سه صبح میخوابه ۱۲ پا میشه. باز خانومه شاغل مدرسه رفتن بوشو بدرقه میکنه و ساعتی که این چرخ میزنه توی سایت داره غذای فردا زو بار میزاره اونم سه سوته چون پول داره وسیله مدرن و مواد خوب بخره

شاغل بودن اصلاً یه حس مفید بودن بودن و هدفمند و نظم داشتن میده به آدم سوای استقلال مالی و سایر مزایا ...

وای دقیقاااا

من هیجده سالم بود چندماهی رفتم سرکار میگفتن چرا اومدی سرکار بشین سر درس و مشقت

خب علاقه به درس نداشتم عاشق هنر بودم

بهشون میگفتم این حس استقلالی که الان دارم و با دنیا عوض نمیکنم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بنظرم خیلی بد نوشته بود شاید منظورش این بود که چون صبح تا شب سر کارن وقت نمیکنن زنذگی کنن

شما کاننتاشو و همفکراشو بخون منظورشو متوجه میشی راحت چقدر فشار خورده ولی بملند که اون خودشه هیچی نمیفهمه از زندگی و خبر از هیچی نداره

شما کاننتاشو و همفکراشو بخون منظورشو متوجه میشی راحت چقدر فشار خورده ولی بملند که اون خودشه هیچی نمی ...

کلا شاغل بودن خیلی خوبه هدف داری درآمد داری استقلال داری میتونی خرج خودتو بدی و کلی چیز دیگه 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

وای از صبح فقط دارید راجب این تاپیک میزنیدد ول کنیو دیگه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا